Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Alvar Aallon ateljeen uusi näyttely vie katsojan Aallon toimistosta maineeseen ponnistaneiden arkkitehtien töiden äärelle. Tarkastelussa ovat Jaakko Kontio, Kaarlo Leppänen ja Eric Adlercreutz. Arkkitehtien töiden kautta pureudutaan siihen, miten ajankuva ja Aallon opissa vietetyt vuodet vaikuttivat heidän työskentelyynsä.

Lappeenrannan teknillinen yliopisto (1969) Jaakko Kontio ja Kalle Räike, Valkeakosken Kulttuuri- ja hallintokeskus (1966) Kaarlo Leppänen, Jägerbackenin asuinalue Tammisaaressa(1967) Eric Adlercreutz ja Nils-Hinrik Aschan. Lappeenranta University of Technology (1969) by Jaakko Kontio and Kalle Räike, Valkeakoski Cultural and administrative center (1966) by Kaarlo Leppänen, and Jägarbacken housing in Tammisaari (1967) by Eric Adlercreutz and Nils-Hinrik Aschan.

Lappeenrannan teknillinen yliopisto (1969) Jaakko Kontio ja Kalle Räike, Valkeakosken Kulttuuri- ja hallintokeskus (1966) Kaarlo Leppänen, Jägarbackenin asuinalue Tammisaaressa(1967) Eric Adlercreutz ja Nils-Hinrik Aschan.

Näyttely pohjautuu Miguel Borges de Araújon tulevaan väitöskirjaan, jonka aineistona on hyödynnetty myös Alvar Aalto -museon kokoelmia.

”Aallon toimistosta maailmalle – arkkitehdit Jaakko Kontio, Kaarlo Leppänen ja Eric Adlercreutz” -näyttely on esillä yleisölle 7.5.–23.11.2014.

Lue lisää tiedotteesta

Lisätietoja:
tuottaja Mari Forsberg, puh. +358 45 6790920, mari.forsberg@alvaraalto.fi, Alvar Aalto -museo

Alvar Aallon ateljee
Tiilimäki 20, Helsinki
www.alvaraalto.fi