Kalenteri

Alvar Aalto Shop, Alvar Aalto -museo, Jyväskylä. Kuva: Maija Holma / Alvar Aalto -museo

Alvar Aalto Shop, Jyväskylä

Alvar Aalto Shop on viihtyisä designmyymälä, joka sijaitsee Alvar Aalto -museon ensimmäisessä kerroksessa. Ostoksille voi poiketa näyttelyvierailun yhteydessä tai muuten vain.

Valikoimamme sisältää ajattomia, laadukkaita sisustustuotteita lahjaksi tai oman kodin piristykseksi – klassikkovalaisimia, designkankaita sekä vaihtuvan valikoiman pientuotteita eri muotoilijoilta. Artekin jälleenmyyjänä toimitamme huonekalut tilausten mukaan koko laajasta Artek-valikoimasta.

Alvar Aalto -kirjavalikoimamme on maan laajin ja hyllystä löytyy kattavasti myös muuta arkkitehtuuri- ja muotoilukirjallisuutta. Saatavilla on myös erityinen valikoima museon omia tuotteita, kuten Aallon luonnospiirroksilla kuvitettuja kansioita ja lehtiöitä.

Alvar Aalto Shop on avoinna museon aukioloaikoina tiistaista sunnuntaihin klo 11–18.

Astu sisään nauttimaan helmeksikin kutsutun myymälätilan valoisuudesta ja arkkitehtuurista – lukuisat Aalto-valaisimet ja ikkunasäleikköjen välistä siivilöityvä luonnonvalo luovat harmonisen tunnelman, jossa tekee mieli hetken levähtää!

 

Alvar Aallon kotitalo, Helsinki, museokauppa

Museokaupan valikoimaan kuuluu Aaltoon liittyvän kirjallisuuden lisäksi myös tarkkaan valikoituja designtuotteita. Kauppa on avoinna opastettujen kierrosten yhteydessä.

Alvar Aallon ateljee, Helsinki, museokaupan myyntipiste

Ateljeen myyntipisteestä löydät suosituimmat julkaisumme ja designtuotteemme. Myyntipiste on avoinna opastettujen kierrosten yhteydessä.

Verkkokauppa shop.alvaraalto.fi

Verkkokauppa palvelee vuorokauden ajasta riippumatta. Arkkitehtuuri- ja muotoilukirjojen lisäksi valikoimassa on vaihtuva valikoima designtuotteita ja museokaupan originelleilla pientuotteilla. Tilaukset toimitetaan maailmanlaajuisesti, mutta toimitustavaksi voit valita myös noudon Alvar Aalto Shopista (Jyväskylä).

shop.alvaraalto.fi

Kangaskassi on Alvar Aalto -museon Schildt & Aalto. Modernit humanistit -näyttelyyn liittyvä oheistuote.

Luonnoslehtiö Alvar Aallon kotitalo on myynnissä verkkokaupassa.

Kuvat Tiina Ekosaari / Alvar Aalto -museo.

Alvar Aalto Shopin tuotesarjan luonnoslehtiöitä ja kansioita. Kuvat: Tiina Ekosaari / Alvar Aalto -museo.