Kalenteri

Alvar Aalto Art Posters on uniikki julisteiden sarja joka pohjautuu Alvar Aalto -säätiön julistekokoelmaan.

Uusi Alvar Aalto Shop avautuu Jyväskylän keskustaan joulukuussa 2020

Alvar Aalto Shop on uusi, palveleva designmyymälä Jyväskylän keskustassa. Enemmän kuin museokauppa.

Valikoimamme sisältää ajattomia, laadukkaita sisustustuotteita – klassikkovalaisimia, designkankaita ja paljon muuta kodin sekä toimiston piristykseksi. Alvar Aalto -kirjavalikoimamme on maan laajin ja hyllystä löytyy kattavasti myös muuta arkkitehtuuri- ja muotoilukirjallisuutta. Erityislaatuinen Alvar Aalto Shop -tuotesarjamme pitää sisällään Aallon luonnospiirroksilla kuvitettuja paperituotteita ja Alvar Aalto Art Posters -taidejulisteiden sarjasta löytyy julistesuosikki jokaiselle. Artekin jälleenmyyjänä myymme muotoiluklassikot Artekin koko laajasta valaisin- ja huonekaluvalikoimasta.

Autamme sinua pitämään huolta jo aiemmin hankkimistasi Artek-huonekaluista; voit tilata meiltä varaosat, satulavyöt ja laatukankaat uudelleenverhoiluun. Ystävällinen henkilökuntamme neuvoo myös huonekalujen hoito-ohjeiden kanssa ja toisinaan voit myös kuulla pienen tarinanpätkän.

Alvar Aalto Shop, Kauppakatu 14 , 40100 Jyväskylä
Avoinna 1.12.2020 alkaen ma-ti 11-17, ke 11-19, to-la 11-17
shop@alvaraalto.fi  puhelin 040 135 6210 

Verkkokauppa shop.alvaraalto.fi

Verkkokauppa palvelee vuorokauden ajasta riippumatta. Arkkitehtuuri- ja muotoilukirjojen lisäksi valikoimassa on vaihtuva valikoima designtuotteita ja museokaupan originelleilla pientuotteilla. Tilaukset toimitetaan maailmanlaajuisesti, mutta toimitustavaksi voit valita myös noudon Alvar Aalto Shopista (Jyväskylä).

shop.alvaraalto.fi

ALVAR AALTO ART POSTERS

Alvar Aalto -säätiö on julkaissut uniikin Alvar Aalto Art Postersjulisteiden sarjan, jonka ensimmäinen sarja on omistettu arkkitehtuurinäyttelyjulisteille meillä ja maailmalla. Valikoima pohjautuu säätiön julistekokoelman parhaimpiin otoksiin. Ensimmäinen osa luo hienon katsauksen arkkitehtuurinäyttelyiden kirjoon 1960-luvulta 1990-luvulle.

Alvar Aalto Shop, Jyväskylä

Alvar Aalto Shop on viihtyisä designmyymälä, joka sijaitsee Alvar Aalto -museon ensimmäisessä kerroksessa. Ostoksille voi poiketa näyttelyvierailun yhteydessä tai muuten vain.

Valikoimamme sisältää ajattomia, laadukkaita sisustustuotteita lahjaksi tai oman kodin piristykseksi – klassikkovalaisimia, designkankaita sekä vaihtuvan valikoiman pientuotteita eri muotoilijoilta. Artekin jälleenmyyjänä toimitamme huonekalut tilausten mukaan koko laajasta Artek-valikoimasta.

Alvar Aalto -kirjavalikoimamme on maan laajin ja hyllystä löytyy kattavasti myös muuta arkkitehtuuri- ja muotoilukirjallisuutta. Saatavilla on myös erityinen valikoima museon omia tuotteita, kuten Aallon luonnospiirroksilla kuvitettuja kansioita ja lehtiöitä.

Alvar Aalto Shop on avoinna museon aukioloaikoina tiistaista sunnuntaihin klo 11–18.

Astu sisään nauttimaan helmeksikin kutsutun myymälätilan valoisuudesta ja arkkitehtuurista – lukuisat Aalto-valaisimet ja ikkunasäleikköjen välistä siivilöityvä luonnonvalo luovat harmonisen tunnelman, jossa tekee mieli hetken levähtää!

Alvar Aallon kotitalo, Helsinki, museokauppa

Museokaupan valikoimaan kuuluu Aaltoon liittyvän kirjallisuuden lisäksi myös tarkkaan valikoituja designtuotteita. Kauppa on avoinna opastettujen kierrosten yhteydessä.

Alvar Aallon ateljee, Helsinki, museokaupan myyntipiste

Ateljeen myyntipisteestä löydät suosituimmat julkaisumme ja designtuotteemme. Myyntipiste on avoinna opastettujen kierrosten yhteydessä.

Alvar Aalto -taidejulisteiden ensimmäinen sarja on omistettu arkkitehtuurinäyttelyjulisteille eri puolilta maailmaa.