Kalenteri

Seminaarit

Alvar Aalto -säätiö järjestää ja seuraa kansainvälisiä luentoja, seminaareja sekä koulutus- ja keskustelutilaisuuksia. Alvar Aalto -symposium on näistä tapahtumista perinteikkäin. Symposium järjestetään joka kolmas vuosi vuorovuosin Design-seminaarien ja Arkkitehtuuritapaamisten kanssa.

 

Alvar Aalto -symposium
Alvar Aalto -arkkitehtuuritapaaminen
Alvar Aalto –designseminaari

Alvar Aalto -akatemia

Alvar Aalto -akatemia on kansainvälisen ympäristökulttuurin, erityisesti nykyarkkitehtuurin, tuotesuunnittelun ja alan tutkimuksen ja koulutuksen keskustelufoorumi.

Opetusministeriö perusti Alvar Aalto -akatemian vuonna 1999 ja se toimii Alvar Aalto -säätiön yhteydessä. Akatemia tuottaa kansainvälisesti merkittäviä symposiumeja, seminaareja ja arkkitehtuuritapaamisia, järjestää vierailuluentoja sekä arkkitehtuurin täydennyskoulutusta muun muassa kansainvälisten työpajojen avulla. Pitkäaikaisista yhteistyöhankkeista voi mainita modernin arkkitehtuurin korjaukseen ja sen teorioihin perehdyttävän kurssin MARC sekä Suomen uutta arkkitehtuuria esittelevien kaksivuotisnäyttelyiden tuottamisen yhteistyössä Suomen rakennustaiteen museon ja Suomen arkkitehtiliiton kanssa.

Tiedustelut

Markku Hedman | puh. 040 702 4884 | markku.hedman@alvaraalto.fi