Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Globaalien ääri-ilmiöiden aika on nyt. Mikä on arkkitehtuurin ja suunnittelijan rooli ympäristökriisien, katastrofien ja politiisen kuohunnan keskellä? Mikä on arkkitehtuurin painoarvo, kun vaa´ssa on koko planeetan tulevaisuus? Kansainvälinen 16. Alvar Aalto -symposium – Arkkitehtuurin painoarvo, 22.-23.8.2024 Jyväskylässä avaa ajankohtaisen keskustelun, johon kutsumme sinut mukaan. Lunasta nyt oma lippusi vuoden 2024 Alvar Aalto -päätapahtumaan! Katso englanninkielinen tarkempi ohjelma TÄÄLTÄ.

Kaksi päivää, kolme teemaa, esityskielenä englanti: ENVIRONMENT (ympäristö), RESOURCES (resurssit) ja ARCHITECTURE (arkkitehtuuri). Kansainväliset ja kotimaiset huippuesiintyjät, keskustelua, verkottumista, ohittamaton oheisohjelma ja Aallon arkkitehtuuria upean järviluonnon keskellä. Symposiumin tuottaa Alvar Aalto -akatemia, yhteistyössä mukana Jyväskylän kaupunki ja muut kumppanit.

Symposiumin yhteydessä jaetaan myös kansainvälinen arkkitehtuurin 15. Alvar Aalto -mitali. Mitalistin näyttely on avoinna Aalto2-museokeskuksessa vuoden 2024 loppuun asti. Kansainvälisesti arvostetun arkkitehtuurin palkinnon myöntävät Alvar Aalto -säätiö, Arkkitehtuurimuseo ja Designmuseo, Rakennustaiteen seura, Suomen Arkkitehtiliitto ja Helsingin kaupunki.  

Osta lippusi edulliseen early bird -hintaan 31.5.2024 asti. Liput ovat nyt myynnissä!

Mitä?

Alvar Aalto -symposium (per. 1979) on kansainvälinen nykyarkkitehtuurin ja ajankohtaisten ympäristöteemojen keskusteluareena ja verkostoitumistapahtuma. Haluamme stimuloida ja edistää kriittistä, ratkaisulähtöistä, tulevaisuuteen suuntaavaa keskustelua ajankohtaisista ympäristön, yhteiskunnan, taiteen ja tekniikan globaaleista haasteista. 

16. Alvar Aalto -symposium järjestetään hybriditapahtumana 22.-23.8.2024. Päätapahtumapaikka on Jyväskylän yliopiston päärakennus, jonne toivomme runsaasti yleisöä paikalle seuraamaan kansainvälisiä ja kotimaisia huippuesityksiä. Globaali yleisö voi seurata ajantasaisia virtuaaliesityksiä tai myöhemmin tallenteita eri aikavyöhykkeiltä. Monipuoliseen kahden päivän ohjelmaan sisältyy seminaari ja oheistapahtumia, mm. näyttelyitä ja kiertokäyntejä Aalto-kohteisiin. Esityskieli on englanti.

Kenelle?

Arkkitehdit, muotoilijat, tutkijat ja eri alojen ammattilaiset, opiskelijat, media ja muu aihealueista kiinnostunut yleisö. 

Kumppaniksi?

Kiinnostaako tapahtumakumppanuus? Haluatko yrityksesi mukaan ja esiin 16. Alvar Aalto -symposiumissa Jyväskylässä, TYKY- tai ammattilaispäivän työtiimillesi tai yrityksesi viestiä eteenpäin globaalille verkostollemme? Ota pian yhteyttä ja kerromme lisää kumppanuusohjelmastamme. Kumppanuusohjelma julkaistaan pian myös tällä sivustolla. 

Järjestäjä

Alvar Aalto -akatemia / Alvar Aalto -säätiö, pääkumppanina Jyväskylän kaupunki ja muut kumppanit.

Nina Heikkonen
Ohjelmapäällikkö, Alvar Aalto -säätiö
+358 44 500 1257
nina.heikkonen@alvaraalto.fi 

Aila Svenskberg
Tapahtumaviestintä, toimittaja, Alvar Aalto -säätiö
+358 40 659 1930
aila.svenskberg@alvaraalto.fi
press@alvaraalto.fi

 

Osta lippusi edulliseen early bird -hintaan 31.5.2024 asti!

Symposiumin lippukauppa