Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Tilausopastukset

Opastukset Alvar Aalto -museossa (Jyväskylä)

Alvar Aalto -museon perusnäyttelyyn Aalto – työ ja elämä voi tilata opastetun kierroksen, joka valottaa maailmankuulun arkkitehdin persoonaa sekä työtä arkkitehtina, muotoilijana ja taiteilijana. Kierros oppaan kanssa antaa paljon lisää tietoa ja syventää näyttelykokemusta. Lisätietoa ja varaukset opastuksiin Aalto2-museokeskuksen sivuilta.

 

AALTO – työ ja elämä -näyttely. AALTO – Work and Life Photo Maija Holma © Alvar Aalto Foundation.

 

Opastukset Alvar Aallon ateljeessa ja Alvar Aallon kotitalossa (Helsinki)

Alvar Aallon kotitalossa ja Alvar Aallon ateljeessa opastus sisältyy pääsylipun hintaan. Kierroksen voi varata ja ostaa suoraan verkkokaupastamme.

Ryhmille järjestämme näihin kohteisiin yksityiskierrokset. Ryhmäopastukset järjestetään vain etukäteisvarauksesta erikseen sovittuun aikaan normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Tilauksesta ryhmäopastuksen voi saada suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, japaniksi, saksaksi, italiaksi tai ranskaksi.

Tee ryhmävaraus sähköpostitsehello@alvaraalto.fi.

Alvar Aallon ateljee. Kuva: Rauno Träskelin, Alvar Aalto -säätiö.

Opastukset MUURATSALON KOETALOSSA

Muuratsalon koetaloon aukiolon puitteissa tutustuessa opastus sisältyy pääsylipun hintaan.

Ryhmävierailut järjestämme toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan. Ryhmäopastukset järjestetään vain etukäteisvarauksesta erikseen sovittuun aikaan normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Tilauksesta ryhmäopastuksen voi saada suomeksi ja englanniksi.

Tee ryhmävaraus sähköpostitse: sales@aalto2.museum