Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Tilausopastukset

Opastukset Alvar Aalto -museossa (Jyväskylä)

Alvar Aalto -museon perusnäyttelyyn Alvar Aalto. Arkkitehti voi tilata opastetun kierroksen, joka valottaa maailmankuulun arkkitehdin persoonaa sekä työtä arkkitehtina, muotoilijana ja taiteilijana. Kierros oppaan kanssa antaa paljon lisää tietoa ja syventää näyttelykokemusta.

Voit myös halutessasi tilata teemaopastuksen, jossa painotetaan esimerkiksi luonnonvalon käyttöä Aallon arkkitehtuurissa, funktionalismin ilmenemistä Aallon tuotannossa tai luonnon ja arkkitehtuurin vuoropuhelua. Voit myös esittää omia toivomuksia.

Opastetut kierrokset kestävät noin tunnin ja hinta on pääsylipun lisäksi 100 euroa (150e sunnuntaina). Maksimiryhmäkoko on 20 henkilöä, isommille ryhmille tilataan kaksi opasta. Saatavilla olevat kielet: suomi, englanti, ruotsi ja venäjä.

Varaus kannattaa tehdä ajoissa, mutta viimeistään viikkoa etukäteen ja kuluitta varauksen peruminen onnistuu kaksi työpäivää ennen ajankohtaa (myöhemmin peruttaessa veloitamme opastusmaksun).

Räätälöimme opastuksia myös erityisryhmille, esimerkiksi näkövammaisille. Tällöin osallistujilla on mahdollisuus tutkia materiaaleja ja valikoituja esineitä eri aistein.

Tee opastusvaraus: museum@alvaraalto.fi

Perusnäyttely Alvar Aalto. Arkkitehti. Alvar Aalto -museo. Kuva: Alvar Aalto -säätiö

Opastukset Alvar Aallon ateljeessa ja Alvar Aallon kotitalossa (Helsinki)

Alvar Aallon kotitalossa ja Alvar Aallon ateljeessa opastus sisältyy pääsylipun hintaan. Kierroksen voi varata ja ostaa suoraan verkkokaupastamme.

Ryhmille järjestämme näihin kohteisiin yksityiskierrokset. Ryhmäopastukset järjestetään vain etukäteisvarauksesta erikseen sovittuun aikaan normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Tilauksesta ryhmäopastuksen voi saada suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, japaniksi, saksaksi, italiaksi tai ranskaksi.

Tee ryhmävaraus sähköpostitseriihitie@alvaraalto.fi.

Alvar Aallon ateljee. Kuva: Rauno Träskelin, Alvar Aalto -säätiö.

Opastukset MUURATSALON KOETALOSSA

Muuratsalon koetaloon aukiolon puitteissa tutustuessa opastus sisältyy pääsylipun hintaan.

Ryhmävierailut järjestämme toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan. Ryhmäopastukset järjestetään vain etukäteisvarauksesta erikseen sovittuun aikaan normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Tilauksesta ryhmäopastuksen voi saada suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.

Tee ryhmävaraus sähköpostitse: museum@alvaraalto.fi

 

KOEAALTO LIIKKEELLINEN OPASTUSKIERROS

Miltä Alvar Aallon arkkitehtuuri näyttää liikkeen ja tanssin näkökulmasta tarkasteltuna? KoeAalto –kierroksella tanssitaiteilija Helena Ratinen johdattaa osallistujat Aallon arkkitehtuuriin sekä pintojen ja muotojen yksityiskohtiin liikkeen avulla. Kierros tarjoaa kokeneille Aallon töiden tuntijoille uusia oivalluksia ja uutta näkökulmaa sekä uusille kävijöille ainutlaatuisen ensikosketuksen Aallon omaleimaiseen tyyliin.

Kierroksen kesto: n. 1 h
Ryhmän maksimikoko: 30 henkilöä
Hinta: 350 e
Varaukset: aalto@tanssinkeskus.fi