Siirry pääsisältöön

Kalenteri

“Alvar Aalto -säätiö ja Artek ovat olleet tärkeä osa elämääni niin ammatillisesti kuin ajatuksellisesti. Rooli Alvar Aalto -säätiön hallituksen puheenjohtajana on kunnia ja arvo itsessään”, kertoo vuoden alussa työnsä aloittanut Alvar Aalto -säätiön hallituksen uusi puheenjohtaja Mirkku Kullberg.

”Säätiö elää mielenkiintoista vaihetta, sillä Alvar Aallon perintö on erityisen relevantti ajassa, jossa elämme. Aallon ajatukset arkkitehtuurin ja muotoilun suhteesta ihmisen hyvinvointiin ja ympäristöön ovat yhä ajankohtaisia. Tämän tärkeän viestin eteenpäin viemisessä Alvar Aalto -säätiö voi olla keskustelun avaajana sekä aktiivisena toimijana yhteiskunnassa. Säätiön hallitus ja toimiva johto ovat vahvasti motivoituneita ammattilaisia. On hienoa tehdä työtä yhdessä heidän kanssaan”, iloitsee Kullberg.


Alvar Aalto -säätiö huolehtii maailmankuulun arkkitehdin ja muotoilijan, Alvar Aallon aineellisen ja henkisen perinnön jatkumisesta ja edistää toiminnallaan Aallon töiden sekä suunnittelun taustalla vaikuttaneiden ajatusten tunnettuutta.