Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Alvar Aalto -museolla vietetään Opi museossa -viikkoa 2.–5.10.2018

Viikon aikana perheet pääsevät museoon edullisella 6 euron perhelipulla (2 aikuista + lapset) ja perjantaina on kaikille vapaa pääsy.

Kesällä 2018 museolla uudistettiin lastennurkkaus ja arkkitehtuurin havainnointitehtävät. Arkkitehtuurin avaimia -tehtävien avulla tutustutaan arkkitehtuuriin ja rakennettuun ympäristöön hauskoilla tavoilla. Eri tasoiset, eri ikäisille suunnatut tehtävät ovat omatoimisia. Ne johdattelevat arkkitehtuurin äärelle havainnoimaan, ihmettelemään, kokeilemaan ja oivaltamaan.

Opi museossa -viikolla tiistaina 2.10. klo 14.30–16.00 museolehtori Lotta Leskelä esittelee tehtäviä lasten nurkkauksessa ja johdattelee kävijät kattokävelyn, kaupunkirakentelupelin tai vaikkapa perspektiivipiirtämisen saloihin.

Perjantaina 5.10. klo 14.00–17.00 museolla on kaikille avoin ”Tila ja väri” -työpaja. Työpajassa pohditaan sitä, miten väri ja materiaali vaikuttavat tilaan ja sen tunnelmaan. Viiva, tila ja väri -näyttelyyn pohjautuvassa pajassa rakennellaan pieniä tiloja väreillä ja materiaaleilla leikitellen Sakari Laitisen teosten hengessä. Non-stop. Vapaa pääsy.

Lisätietoja:
Museolehtori Lotta Leskelä
lotta.leskela@alvaraalto.fi
puh. 0400 254 708

www.alvaraalto.fi