Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Alvar Aalto -museollakin vietetään Opi museossa -viikkoa 2.-5.10. Viikon aikana perheet pääsevät museoon edullisella 6 euron perhelipulla (2 aikuista + lapset) ja perjantaina on kaikille vapaa pääsy.

Kesällä 2018 museolla uudistettiin lastennurkkaus ja arkkitehtuurin havainnointitehtävät. Arkkitehtuurin avaimia -tehtävien avulla tutustutaan arkkitehtuuriin ja rakennettuun ympäristöön hauskoilla tavoilla. Eri tasoiset, eri ikäisille suunnatut tehtävät ovat omatoimisia. Ne johdattelevat arkkitehtuurin äärelle havainnoimaan, ihmettelemään, kokeilemaan ja oivaltamaan. Opi museossa -viikolla tiistaina 2.10. klo 14.30-16 museolehtori Lotta Leskelä esittelee tehtäviä lasten nurkkauksessa ja johdattelee sinut kattokävelyn, kaupunkirakentelupelin tai vaikkapa perspektiivipiirtämisen saloihin.

Perjantaina 5.10. klo 14-17 museolla on kaikille avoin ”Tila ja väri” -työpaja. Non-stop-työpajassa pohditaan sitä, miten väri ja materiaali vaikuttavat tilaan ja sen tunnelmaan. Viiva, tila ja väri -näyttelyyn pohjautuvassa pajassa rakennellaan pieniä tiloja väreillä ja materiaaleilla leikitellen Sakari Laitisen teosten hengessä. Vapaa pääsy.

Tapahtumatieto

Aika
2. – 5.10.2018
Paikka
Alvar Aalto -museo Jyväskylä
Liput
Aikuinen 6€, opiskelija/eläkeläinen 4€, perhelippu 6€ (2 aikuista + lapset) Perhelippu myynnissä vain 2.-5.10.2018