Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Jyväskylän Alvar Aalto Shopiin saadaan vieraaksi tänä syksynä ilmestyneen Rakastan sinussa ihmistä -kirjan kirjoittaja Heikki Aalto-Alanen. Hän kertoo kirjassaan isovanhempiensa Aino ja Alvar Aallon tarinan, jossa rakkaus, luovuus ja intohimo työhön kietoutuvat ainutlaatuisella tavalla yhteen. Olennainen osa kertomusta ovat Ainon ja Alvarin eloisa ja kiinnostava kirjeenvaihto sekä Ainon matkapäiväkirjat, joissa kuuluu vahvasti päähenkilöiden oma ääni.

Kirjaesittelyssä kuullaan julkaisun työstämisestä ja sen lähteenä käytetystä ainutlaatuisesta aineistosta. Tilaisuuden alustaa Alvar Aalto -säätiön esinekokoelmista ja näyttelyistä vastaava yli-intendentti Katariina Pakoma. Tapahtumassa on myös mahdollista esittää kirjailijalle kysymyksiä ja kommentteja. Voit ostaa paikan päältä julkaisun itsellesi tai ystävälle.

Tilaisuudessa on pientä tarjoilua ja mukaan mahtuu 25 henkilöä. Rajoitetun henkilömäärän vuoksi toivomme ilmoittautumista ennakkoon sähköpostilla: shop@alvaraalto.fi

Suosittelemme tilaisuudessa kasvomaskin käyttöä.


Alvar Aalto Shop

Kauppakatu 14
40100 Jyväskylä
puh. 050 469 2321
shop.alvaraalto.fi

 

Kuva: Aino ja Alvar Aalto laivan kannella Vierwaldstättersee-järvellä Sveitsissä 1920-luvun lopulla. Kuva Alvar Aalto -säätiö.