Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Jyväskylän Alvar Aalto Shopiin saadaan lauantaina 9.10. vieraaksi tänä syksynä ilmestyneen Rakastan sinussa ihmistä -kirjan kirjoittaja Heikki Aalto-Alanen. Hän kertoo kirjassaan isovanhempiensa Aino ja Alvar Aallon tarinan, jossa rakkaus, luovuus ja intohimo työhön kietoutuvat ainutlaatuisella tavalla yhteen. Olennainen osa kertomusta ovat Ainon ja Alvarin eloisa ja kiinnostava kirjeenvaihto sekä Ainon matkapäiväkirjat, joissa kuuluu vahvasti päähenkilöiden oma ääni. Kirjaesittelyssä kuullaan julkaisun työstämisestä ja sen lähteenä käytetystä ainutlaatuisesta aineistosta.

Tilaisuuden alustaa Alvar Aalto -säätiön esinekokoelmista ja näyttelyistä vastaava yli-intendentti Katariina Pakoma. Tapahtumassa on myös mahdollista esittää kirjailijalle kysymyksiä ja kommentteja. Voit ostaa paikan päällä julkaisun itsellesi tai ystävälle.

Tilaisuudessa on pientä tarjoilua ja mukaan mahtuu 25 henkilöä. Rajoitetun henkilömäärän vuoksi toivomme ilmoittautumista ennakkoon sähköpostilla: shop@alvaraalto.fi
Suosittelemme tilaisuudessa kasvomaskin käyttöä.


Alvar Aalto Shop

Kauppakatu 14
40100 Jyväskylä
puh. 050 469 2321
shop.alvaraalto.fi


Kuva: Alvar Aalto Shop Jyväskylässä. Valokuva Maija Holma © Alvar Aalto -säätiö.

Tapahtumatieto

Aika
Saturday 9.10.2021 13.00
Paikka
Alvar Aalto Shop Jyväskylä
Liput
Vapaa pääsy
Ilmoittautuminen ennakkoon