Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Suomalainen arkkitehtuuri ja design ovat näyttävästi esillä Pietarin Eremitaasiin avautuvassa näyttelyssä 14.11.2015–31.1.2016. ”Kultainen sukupolvi: Modernismi suomalaisessa arkkitehtuurissa ja designissa” -näyttely esittelee Alvar Aallon ja muiden modernismin mestareiden kädenjälkeä.

Näyttelyssä uppoudutaan suomalaisen arkkitehtuurin ja muotoilun tausta-ajatukseen hyvän elämän ihanteesta. Tarkoituksena on nostaa esiin sitä, miten suunnittelulla voidaan merkittävästi parantaa elämänlaatua.

  ”Kultainen sukupolvi: Modernismi suomalaisessa arkkitehtuurissa ja designissa” -näyttely. Pietarin Eremitaasi. / “The Golden Generation: Modernism in Finnish Architecture and Design”. The State Hermitage Museum in St Petersburg.


”Kultainen sukupolvi: Modernismi suomalaisessa arkkitehtuurissa ja designissa” -näyttely. Pietarin Eremitaasi.

Eremitaasissa on esillä yli 400 alkuperäistä piirrosta, esineitä ja kymmeniä pienoismalleja 1930–60 -luvuilta. Näyttelyn lisäksi luvassa on kiinnostavaa oheisohjelmaa muun muassa luentojen merkeissä.

Näyttely on toteutettu yhteistyössä Eremitaasin nykytaiteen osaston, Alvar Aalto -säätiön, Arkkitehtuurimuseon, Designmuseon, Suomen Pietarin instituutin ja Pietarin pääkonsulaatin kesken.

Lisätietoja näyttelystä:
Alvar Aalto -säätiön johtaja Tommi Lindh, puh. 044 562 1625, tommi.lindh(at)alvaraalto.fi