Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Alvar Aalto -akatemialle haetaan johtajaa. Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.4.2016–30.8.2018 (tai sopimuksen mukaan). Johtajan toimipaikka on Alvar Aalto -säätiön Helsingin toimistossa.

FI: Alvar Aallon ateljee, Helsinki (1955). Kuva: Rauno Träskelin © Alvar Aalto -museo. EN: Studio Alvar Aalto, Helsinki (1955). Photo: Rauno Träskelin © Alvar Aalto Museum. SE: Alvar Aaltos ateljé, Helsingfors (1955). Foto: Rauno Träskelin © Alvar Aalto -museet.

Alvar Aallon ateljee, Helsinki (1955). Kuva: Rauno Träskelin © Alvar Aalto -museo.

Alvar Aalto -akatemia on Alvar Aalto -säätiön yhteydessä toimiva kansainvälinen ympäristökulttuurin, erityisesti nykyarkkitehtuurin, tuotesuunnittelun ja alan tutkimuksen sekä koulutuksen foorumi. Sen tehtävänä on tuottaa kansainvälisesti merkittäviä symposiumeja, seminaareja ja muita arkkitehtuuritapahtumia sekä järjestää arkkitehtuurin täydennyskoulutusta. Akatemia koordinoi myös Alvar Aalto -tutkimusta ja julkaisutoimintaa.

Johtajan tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää modernin arkkitehtuurin laajaa tuntemusta ja hyvää kotimaista ja kansainvälistä verkostoitumista alan toimijoiden kanssa. Hakijalta toivotaan sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 12.2.2016 mennessä säätiön hallitukselle sähköisesti paivi.hovi-wasastjerna(at)alvaraalto.fi tai osoitteeseen Alvar Aalto -säätiö, Tiilimäki 20, 00330 Helsinki.

Lisätietoja: Alvar Aalto -säätiön hallituksen pj. Päivi Hovi-Wasastjerna, puh. 050 368 4168