Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Vuoden 2012 Alvar Aalto -symposiumin teemana on crafted. Symposiumissa esitellään erilaisia tapoja, joilla yksinkertainen rakennusmateriaali muokkautuu arkkitehtuuriksi.

Luennoitsijoiksi on kutsuttu eri puolilta maailmaa tulevia rakennusten suunnittelijoita, jotka ottavat jokaisen suunnittelutehtävän ainutkertaisena tulkintana rakennuspaikan, rakentajan ja materiaalin vuoropuhelusta. He toteuttavat rakennuksensa pienintä yksityiskohtaa myöten harkiten sekä materiaalin ominaisuuksia korostaen.

Symposiumiin oman lisänsä tuovat kansainvälisten arkkitehtikoulujen design & build -studiot, joiden teemana on materiaalin, rakentamisen ja arkkitehtuurin suhde.

Käy tutustumassa symposium-viikonlopun ohjelmaan kokonaisuudessaan osoitteessa www.alvaraaltosymposium.fi  ja rekisteröidy mukaan!

Verkkosivujemme kautta on mahdollisuus rekisteröityä sunnuntaihin 5.8.2012 saakka. 5.8.2012 jälkeen rekisteröityminen tulee tehdä Jyväskylässä symposium-viikonloppuna ennen luentojen alkua.

Löydät Alvar Aalto -symposiumin nyt myös Facebookista. Tykkäämällä sivuistamme saat tuoreimmat uutiset ja päivitykset ennen ja jälkeen symposiumin, sekä tapahtumamme aikana.

Viimeisin lehdistötiedote 9.8.2012

Tiedustelut: tuottaja Mari Forsberg, mari.forsberg@alvaraalto.fi