Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Alvar Aalto Art Posters on uniikki julisteiden sarja, joka pohjautuu Alvar Aalto -säätiön julistekokoelmaan.

Alvar Aalto Shop palvelee asiakkaita Jyväskylän keskustassa

Alvar Aalto Shop on palveleva designmyymälä Jyväskylän keskustassa. Enemmän kuin museokauppa.

Valikoimamme sisältää ajattomia, laadukkaita sisustustuotteita – klassikkovalaisimia, designkankaita ja paljon muuta kodin sekä toimiston piristykseksi. Alvar Aalto -kirjavalikoimamme on maan laajin ja hyllystä löytyy kattavasti myös muuta arkkitehtuuri- ja muotoilukirjallisuutta. Erityislaatuinen Alvar Aalto Shop -tuotesarjamme pitää sisällään Aallon luonnospiirroksilla kuvitettuja paperituotteita ja Alvar Aalto Art Posters -taidejulisteiden sarjasta löytyy julistesuosikki jokaiselle. Artekin jälleenmyyjänä myymme muotoiluklassikot Artekin koko laajasta valaisin- ja huonekaluvalikoimasta.

Autamme sinua pitämään huolta jo aiemmin hankkimistasi Artek-huonekaluista; voit tilata meiltä varaosat, satulavyöt ja laatukankaat uudelleenverhoiluun. Ystävällinen henkilökuntamme neuvoo myös huonekalujen hoito-ohjeiden kanssa ja toisinaan voit myös kuulla pienen tarinanpätkän.

Alvar Aalto Shop, Kauppakatu 14 , 40100 Jyväskylä
Avoinna ma-pe 10-17, la 10-14 (juhlapyhinä poikkeavat aukioloajat)
9.1.-31.1.2023 ti-pe 10-17, la 10-14
shop@alvaraalto.fi  puhelin 050 469 2321 

Verkkokauppa shop.alvaraalto.fi

Verkkokauppa palvelee vuorokauden ajasta riippumatta. Arkkitehtuuri- ja muotoilukirjojen sekä omien taidejulisteidemme lisäksi valikoimassa on vaihtuva valikoima designtuotteita. Huomaathan, että verkkokaupan valikoima ei pidä sisällään kaikkea kivijalkakaupassamme myynnissä olevaa valikoimaa. Tilaukset toimitetaan maailmanlaajuisesti, mutta toimitustavaksi voit valita myös noudon Alvar Aalto Shopista (Kauppakatu 14, Jyväskylä).

shop.alvaraalto.fi

ALVAR AALTO ART POSTERS

Alvar Aalto -säätiö on julkaissut uniikin Alvar Aalto Art Postersjulisteiden sarjan, jonka ensimmäinen sarja on omistettu arkkitehtuurinäyttelyjulisteille meillä ja maailmalla. Valikoima pohjautuu säätiön julistekokoelman parhaimpiin otoksiin. Ensimmäinen osa luo hienon katsauksen arkkitehtuurinäyttelyiden kirjoon 1960-luvulta 1990-luvulle. Julistesarjan toinen osa tuo esille Alvar Aalto Symposiumin historian.

Alvar Aallon kotitalo, Helsinki, museokauppa

Museokaupan valikoimaan kuuluu Aaltoon liittyvän kirjallisuuden lisäksi myös tarkkaan valikoituja designtuotteita. Kauppa on avoinna opastettujen kierrosten yhteydessä.

Alvar Aallon ateljee, Helsinki, museokaupan myyntipiste

Ateljeen myyntipisteestä löydät suosituimmat julkaisumme ja designtuotteemme. Myyntipiste on avoinna opastettujen kierrosten yhteydessä.

Alvar Aalto -taidejulisteiden ensimmäinen sarja on omistettu arkkitehtuurinäyttelyjulisteille eri puolilta maailmaa.