Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Alvar Aalto -säätiön verkkokauppa shop.alvaraalto.fi on avattu täysin uudistuneena. Myynnissä on satoja arkkitehtuuri- ja muotoilutuotteita, joiden lisäksi kaupasta voi ostaa kätevästi pääsyliput Alvar Aalto -säätiön omiin museokohteisiin Jyväskylässä ja Helsingissä. Alvar Aallon kotitaloon, Alvar Aallon ateljeehen tai Muuratsalon koetalolle lipun ennakkoon ostamalla voi varmistaa paikkansa opastetulla kierroksella tiettynä ajankohtana, muutoin kävijämääriltään rajoitetuissa kohteissa. Alvar Aalto -museon pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn museon aukioloaikana.

Kaupasta on saatavilla maan laajin kattaus Alvar Aallon tuotantoa ja elämäntyötä esitteleviä julkaisuja, sekä hyvä valikoima muuta arkkitehtuuri- ja muotoilukirjallisuutta. Verkkokaupan erikoistuotteita ovat digitaaliseen muotoon kootut arkkitehtuuripiirustuspaketit, jotka palvelevat erityisesti arkkitehtiopiskelijoita kautta maailman. Museon omaan, yhä täydentyvään originelliin tuotesarjaan kuuluu mm. Alvar Aallon luonnospiirroksilla kuvitettuja kansioita ja lehtiöitä. Lisäksi tarjolla on vaihtuva valikoima suomalaisten ja kansainvälisten muotoilijoiden suunnittelemia edustavia pientuotteita. Kaupasta on tilattavissa myös Artekin ajattomia, laadukkaita sisustustuotteita, kuten klassikkovalaisimia, design-tekstiilejä ja jakkaroita.

Verkkokauppa palvelee asiakkaita englannin- ja suomenkielellä ja käytössä ovat yleisimmät maksu- ja toimitustavat vuorokauden ajasta riippumatta. Tilaukset toimitetaan maailmanlaajuisesti ja asiakas voi halutessaan valita toimitustavaksi myös noudon Alvar Aalto Museum Shopista (Jyväskylä) tai Alvar Aallon ateljeesta (Helsinki). Kaupan valikoimaa laajennetaan ja palveluja kehitetään edelleen asiakkailta saadun palautteen perusteella.

Uuden verkkokaupan lisäksi myös Alvar Aalto -säätiön kotisivut ja visuaalinen ilme uudistuvat kesän aikana.

shop.alvaraalto.fi