Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Porin Paahtimo on perustettu vuonna 2005 vanhan puuvillatehtaan alueelle teolliseen miljööseen. Paahtimo jatkaa Porissa Lipsasen kauppahuoneen ja Saukkosen herkkumyymälän aikoinaan aloittamaa kahvinpaahtamisen perinnettä. Paahdamme laadukkaita premium- ja specialityluokkien direct trade -alkuperäiskahveja pientiloilta sekä jäljitettäviä kahvieriä osuuskunnilta.

Alvar Aalto -viikon kahviksi valitsimme hienon uuden popaya-lajikkeen Kolombiasta. Löysimme tämän huippulaatuisen kahvin vieraillessamme nuoren kahvinviljelijä Miguel Urquinan tilalla. Kahvissa on runsaasti kahvimarjan ja tryffelisuklaan makeutta sekä appelsiinin ja verigreipin raikkautta – mielenkiintoinen ja persoonallinen kahvi, joka yllättää monikerroksisella maulla!

 

Kuva: Teijo Villa (rajattu)

 

 

 

 

 

Tapahtumatieto

Aika
22. – 30.8.2020
Paikka
Porin Paahtimo, Kauttuan ruukki, Noormarkun ruukki Pori, Eura
Liput
Mistä voi ostaa:

Kahvia myydään molempien Noormarkun ja Kauttuan ruukkien kautta, Porin Paahtimolla sekä paahtimon verkkokaupassa.

Porin Paahtimon yhteystiedot:

Osoite: Pohjoisranta 11, 28100 Pori

Verkkokauppa: https://www.porinpaahtimo.fi/

Evästeiden käyttö

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästetieto tallennetaan selaimeen ja tietoja käytetään käyttäjän tunnistamiseen ja yksilöintiin. Voit tällä sivulla muuttaa tapaa, jolla sallit tai kiellät evästeiden käytön.

Välttämättömät evästeet

Välttämättömät evästeet ovat tarpeellisia, jotta voit käyttää tiettyjä sivustolla olevia toimintoja.

Jos otat välttämättömät evästeet pois käytöstä, tietyt sivustolla olevat toiminnot eivät toimi. Lisäksi emme voi tallentaa kieltoasi evästeiden käytöstä ja joudumme kysymään asiaa myöhemmin uudelleen.

Kolmannen osapuolen evästeet

Sivusto käyttää Google Analytics -palvelua, jota käytämme kävijämäärien ja sivustojen käyttötapojen analysoinnissa. Google Analytics yhdistää näitä tietoja omiin käyttäjätietoihinsa oman tietosuojapolitiikkansa mukaisesti.

Hyväksymällä kolmannen osapuolen evästeet mahdollistat näiden tietojen käytön.