Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Onko Alvar Aallon suunnitteleman Tehtaanmäen koulun tulevaisuus arkkitehtuuri- ja muotoilukasvatuksessa?

Webinaari on osa kolmiosaista Tehdes-kokonaisuutta, joka tarkastelee tätä kasvatuksen teemaa sekä maailmankuulun arkkitehdin ja muotoilijan lapsille suunnittelemaa rakennusta. Kouvolan kouluverkkouudistuksen myötä koulutoiminta päättyy ja rakennukselle etsitään uutta käyttötarkoitusta.

Webinaari on suunnattu opettajille, kasvattajille, ohjaustyötä tekeville, kehittäjille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Kiinnostavien asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi tapahtumassa webinaarissa pyritään esittelemään havainnollisesti arkkitehtuuri- ja muotoilukasvatuksen menetelmiä.

Webinaari sisältää myös kansainvälisen, englanninkielisen osuuden teemalla Building as an Educator klo 15–17.

Kuva: © Satu Ahopelto, Jere Hämäläinen ja Jenni Kolehmainen

Tapahtumatieto

Aika
tiistai 17.8.2021 12–17
Paikka
verkkotapahtuma
Liput
vapaa pääsy ennakkoilmoittautuminen
Webinaarin tapahtumasivu ja ilmoittautuminen:
Lisätietoja:

Linkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tapahtumaa. Tehdes-webinaarin teemoja ja koulun jatkokäyttöä tarkastellaan lisää workshopissa 9.–10.9.2021 Kouvolassa, Ankkapurhan kulttuuripuistossa, Tehtaanmäen koululla ja Nuorisokeskus Anjalassa. Lue lisää workshopista täältä: xamk.fi/tehdesworkshop

Järjestäjät:

Webinaarin järjestävät yhteistyössä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Luovien alojen tutkimusyksikkö ja Kouvolan kaupunki 100-vuotissäätiön rahoituksella.