Siirry pääsisältöön

Kalenteri

HUOM: leiri siirtyy myöhempään ajankohtaan syksyllä. Seuraa tiedotusta, linkki verkkosivuille alla!

Mikä on Alvar Aallon suunnitteleman Tehtaanmäen koulun tulevaisuus? Onko uusi käyttötarkoitus arkkitehtuuri- ja muotoilukasvatuksessa?

Tehdes-innovaatioleiri on jatkoa Alvar Aalto -viikon webinaarille. Työpajoissa jatkokehitetään koulun uuskäyttöä arkkitehtuuri- ja muotoilukasvatuksen näkökulmasta. Työtä tehdään yhdessä mahdollisten tulevien käyttäjien ja sidosryhmien kanssa. Samalla tarkastellaan tulevaisuuden toiminnan toteuttamismahdollisuuksia. Innovaatioleirin aikana tutustutaan Ankkapurhan kulttuuripuiston alueeseen. Innovaatioleirille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat osallistua kehittämistyöhön ja tutustua arkkitehtuuri- ja muotoilukasvatukseen sekä osallistaviin menetelmiin. Sisällöt ja aikataulut tarkentuvat myöhemmin. Osallistujat voivat majoittua elämyksellisessä Ankkapurhan kulttuuripuistossa Nuorisokeskus Anjalan tiloissa. Voimassaolevat kokonotumisrajoitukset huomioidaan. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tapahtumasivulta xamk.fi/tehdesworkshop. Innovaatioleiri on Tehdes-tapahtumakokonaisuuden kolmas osa. Tehdes-tapahtumakokonaisuus tarkastelee arkkitehtuuri- ja muotoilukasvatukssen teemoja sekä maailmankuulun arkkitehdin ja muotoilijan lapsille suunnittelemaa rakennusta oppimisen ympäristönä. Lapsille suunnitellulle rakennukselle etsitään uutta käyttötarkoitusta, kun koulutoiminta päättyy Tehtaanmäellä Kouvolan kouluverkkouudistuksen myötä vuonna 2024.

Kuva: © Satu Ahopelto, Jere Hämäläinen ja Jenni Kolehmainen

 

 

Tapahtumatieto

Aika
9. – 10.9.2021 aikataulu tarkentuu
Paikka
Ankkapurhan kulttuuripuisto: Tehtaanmäen koulu ja Nuorisokeskus Anjala Inkeroinen / Anjala
Liput
Innovaatioleiri on maksuton
Osoite:

Pihtojantie 8, 46900 Inkeroinen

Ankkapurhantie 6A, 46910 Anjala

Lisätietoja:

Osallistuminen työpajoihin on maksutonta. Osallistujille tarjotaan yhden yön maksuton majoitus elämyksellisessä Ankkapurhan kulttuuripuistossa Nuorisokeskus Anjalan tiloissa.

Ohjelma päivittyy. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat tiedot myöhemmin.

Tapahtuman verkkosivu ja ilmoittautuminen:
Tehdes-tapahtumakokonaisuus:
Järjestäjät:

Workshopin järjestävät yhteistyössä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Luovien alojen tutkimusyksikkö ja Kouvolan kaupunki 100-vuotissäätiön rahoituksella.