Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Yhteistyökumppanimme Ankkapurhan kulttuurisäätiö tuo eturivin artisteja Alvar Aalto -viikon tapahtumien yhteyteen, Anjalan kartanon ainutlaatuiseen miljööseen. Tule nauttimaan musiikista, taidenäyttelyistä sekä Ankkapurhan ravintolan ja kahvilan antimista samalla kertaa!

Tuure Kilpeläisen ja Kaihon karavaanin ensimmäinen, Platinaa myynyt läpimurtoalbumi Valon pisaroita julkaistiin toukokuussa 2010. Vuotta myöhemmin, syyskuussa 2011 markkinoille ilmestyi Erämaa, syyskuussa 2012 Afrikan tähti, lokakuussa 2014 Käpälikkö, lokakuussa 2016 Surusilmäinen rakkaus ja marraskuussa 2017 tupla-CD-kokoelmalevy Kaihon karnevaali. Yhtyeen uusin albumi Paluu Paratiisiin ilmestyi maaliskuussa 2020.

Edellä mainituilta albumeilta poimittujen, Tuure Kilpeläisen tekemien tarttuvien hittien joukkoon kuuluvat muun muassa Valon pisaroita, Vaeltava aave, Pelko pois, Ystävänpäivä, Eloon!, Autiosaari ja Surusilmäinen kauneus.

 

 

 

Tapahtumatieto

Aika
Sunday 15.8.2021 klo 17–18.15
Paikka
Anjalan kartanon puisto Anjala
Liput
39,90 / 36,90 € Alennus yli 15 hengen ryhmille
Osoite:

Ankkapurhantie 6A, 46910 Anjala, Kouvola.

Lisätietoja:

Konsertissa on ulkoilmakatsomo, joka ei ole katettu. Penkeissä on pieni selkänoja. Istumapaikkoja rajoitetusti. Osallistujat voivat myös ottaa omat tuolit tai viltin mukaan, katsomoalueelle jätetään tilaa myös omille istuimille. Näin voit nauttia konsertista omassa seurassa väljästi. Esiintymislava on Kymijoen rannassa Anjalan kartanon pihapiirissä. Pukeuduthan Suomen kesäsäähän sopivasti! Sateenvarjoja ei voi avata katsomossa.

Tapahtuman järjestelyissä noudatetaan viranomaisten turvallisuusohjeita.

 

Liput:
Ryhmävaraukset:

p. 040 489 9239, info@ankkapurha.fi

Ruokailu:

Voit ruokailla Ankkapurhan ravintolassa ennen konserttia (huom. ateriat vain ennakkovarauksella osoitteesta https://ankkapurha.johku.com/fi_FI/ankkapurhan-puistokonsertit/sunnuntailounas-15-8). Alueella palvelee myös tunnelmallinen Makasiinikahvila.

Verkkosivut: