Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Yhteistyökumppanimme Ankkapurhan kulttuurisäätiö tuo eturivin artisteja Alvar Aalto -viikon tapahtumien yhteyteen, Anjalan kartanon ainutlaatuiseen miljööseen. Tule nauttimaan musiikista, taidenäyttelyistä sekä Ankkapurhan ravintolan ja kahvilan antimista samalla kertaa!

Erinin toukokuussa 2020 ilmestynyt paluusingle Yhtenä sunnuntaina nousi nopeasti maamme radiokanavien soitetuimpien kappaleiden joukkoon ja myös kaikkien radiokanavien soitetuimmaksi. Kuukausia Spotifyn top 50 -listalla pysytellyt kappale sai Radiomedian antaman Kuukauden radiobiisi -palkinnon syys- ja lokakuussa 2020, ja oli noina kuukausia radion kautta eniten suomalaisia tavoittanut kappale.

Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnetun Erinin ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin 2011, ja levy on ylittänyt moninkertaisen platinan rajan yli 80 000 kappaleen myynnillä. Albumilta jäivät elämään jättihitit Vanha nainen hunningolla, Popeda, Vanha sydän ja On elämä laina. Erinin toiselta pitkäsoitolta, tuplaplatinarajan ylittäneeltä levyltä Sä osaat! muistetaan muun muassa hittisinkku Ei taida tietää tyttö, joka valittiin vuonna 2014 Suomen musiikkikustantajat ry:n vuoden biisiksi. Erinin edellinen pitkäsoitto, muun muassa singlen Kohta hänen sisältänyt Seliseli ilmestyi 2016.

Tapahtumatieto

Aika
sunnuntai 22.8.2021 klo 17–18.15
Paikka
Anjalan kartanon puisto Anjala
Liput
39,90 / 36,90 euroa Alennus yli 15 hengen ryhmille
Osoite:

Ankkapurhantie 6A, 46910 Anjala, Kouvola

Lisätietoja:

Konsertissa on ulkoilmakatsomo, joka ei ole katettu. Penkeissä pieni selkänoja. Istumapaikkoja rajoitetusti. Osallistujat voivat myös ottaa omat tuolit tai viltin mukaan, katsomoalueelle jätetään tilaa myös omille istuimille. Näin voit nauttia konsertista omassa seurassa väljästi. Esiintymislava on Kymijoen rannassa Anjalan kartanon pihapiirissä. Pukeuduthan Suomen kesäsäähän sopivasti! Sateenvarjoja ei voi avata katsomossa.

Tapahtuman järjestelyissä noudatetaan viranomaisten turvallisuusohjeita.

Ryhmävaraukset:

p. 040 489 9239, info@ankkapurha.fi

Ruokailu:

Voit ruokailla Ankkapurhan ravintolassa ennen konserttia (huom. ateriat vain ennakkovarauksella osoitteesta https://ankkapurha.johku.com/fi_FI/ankkapurhan-puistokonsertit/sunnuntailounas-22-8). Alueella palvelee myös tunnelmallinen Makasiinikahvila.

 

Verkkosivut: