Kalenteri

Mitä Suomen maisemaan tulee, niin se oli koko ajan ympärilläni. Kun koin siitä välittyvän tasapainon, aloin myös ymmärtää millä tavoin ihmisen täytyy ympäristöään käsitellä. – Alvar Aalto, 1972 –

Alvar Aallon jalostettu maisema -seminaari järjestetään 23.10.2020 Jyväskylässä. Seminaaria voi seurata myös live stream -lähetyksenä ja esitysten tallenteet ovat nähtävillä tapahtuman jälkeen Alvar Aalto -säätiön verkkosivulla.

Seminaarin teemat keskittyvät Aallon arkkitehtuurin maisemasuunnitteluun ja luonnon merkitykseen rakennetussa ympäristössä. Tapahtuma liittyy Alvar Aalto -museon ja Arkkitehtuurimuseon yhteistyönä toteuttamaan näyttelyyn, joka on esillä Alvar Aalto -museolla Jyväskylässä 25.10.2020 asti.

Tapahtuman ohjelmaan sisältyy teemoitettuja puheenvuoroja Keski-Suomen museon auditoriossa klo 12-16 ja opastettuja kierroksia Jalostettu maisema -näyttelyyn, sekä kahvitarjoilu Alvar Aalto -museolla klo 16-18. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittautumislinkit seminaariin paikan päälle ja live streamiin avautuvat tällä verkkosivulla viikolla 40. Seminaariesitykset ja opastukset ovat suomenkielisiä.

Seuraamme COVID19-viruksen vaikutusta tapahtuman toteutukseen. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme.

 

Ajankohtaista

Ilmoittautuminen on nyt avattu!

Tapahtumaan voit osallistua paikan päällä Keski-Suomen museon auditoriossa, tai seurata ohjelmaa live stream -lähetyksenä.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä!