Siirry pääsisältöön

Kalenteri

CALL FOR PAPERS & CALL FOR INNOVATIONS AVOINNA NYT

Alvar Aalto -akatemia kutsuu tutkijoita, arkkitehteja, muotoilijoita, alan tutkijoita, opettajia, opiskelijoita ja muita arkkitehtuurista kiinnostuneita osallistumaan Seinäjoella 14.−15.9.2017 järjestettävään arkkitehtuuriseminaariin, jonka teemana on teknologia ja humanismi. Seminaarin Call for Papers ja Call for Innovations ovat avoinna 3.4.−31.5.2017.

Asiantuntijaluennoista, työpajoista ja keskustelutilaisuuksista koostuvaan seminaariin toivotaan monialaisia ehdotuksia teknologia ja humanismi -teemaan liittyen. Call for Papers ja Call for Innovations -ehdotukset voivat liikkua niin arkkitehtuurin, taiteen, kaupunkisuunnittelun, teollisen muotoilun, insinööritieteen, informaatioteknologian, media- ja viestintäalan, kuin sosiaali- ja humanististen tieteiden aloilla. Teema herättelee pohtimaan esimerkiksi kysymyksiä rakentamisessa käytettävän teknologian haasteista ja mahdollisuuksista, sekä sen vaikutuksesta ihmisten hyvinvointiin. Aihetta lähestytään myös käyttäjälähtöisten prosessien, uusien tuotantomenetelmien ja rakennusmateriaalien, digitalisaation sekä energian tuotannon ja kulutuksen näkökulmista.

Alvar Aalto -akatemian koordinoima arkkitehtuuritapaaminen on osa Seinäjoella 13.−17.9.2017 järjestettävää Alvar Aalto -viikkoa. Tapahtumaviikon aikana kaupungissa järjestetään myös avoimia yleisötilaisuuksia, jotka tarjoavat kiinnostavaa ja vuorovaikutteista ohjelmaa sekä kaupunkilaisille että alan opiskelijoille ja ammattilaisille. Tilaisuuksien aiheet painottuvat Alvar Aallon tuotantoon ja suunnitteluideologiaan, mutta myös rakennetun ympäristön ajankohtaisiin aiheisiin.

Lisätietoja:

Nina Heikkonen, Alvar Aalto -akatemia / Alvar Aalto -säätiö
puh. 044 500 1257
nina.heikkonen@alvaraalto.fi
www.alvaraalto.fi