Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Alvar Aalto -säätiön museokohteiden opastettujen kierrosten hinnat nousevat 1.2.2020 alkaen. Hintamuutokset koskevat Alvar Aallon kotitaloa, jonka lipun hinta nousee 22 euroon sekä Alvar Aallon ateljeeta ja Muuratsalon koetaloa, joiden pääsymaksut nousevat 20 euroon. Kohteiden pääsylippujen hintaan sisältyy opastettu kierros. Alvar Aalto -museon pääsymaksu säilyy ennallaan 6 eurossa ja kyseisessä kohteessa käy myös museokortti.

Muutokset koskevat myös aukioloaikoja. Helsingissä sijaitsevissa Alvar Aallon ateljeessa ja Alvar Aallon kotitalossa on opastettuja kierroksia ympäri vuoden. Kierrosaikataulu vaihtelee sesongin mukaan ja vilkkaimmalla kesäkaudella opastettujen kierrosten määrät lisääntyvät. Pääsääntöisesti englanninkielisten yleisökierrosten lisäksi luvassa on ajoittain myös suomen- ja japaninkielisiä kierroksia. Opastetuille kierroksille kohteisiin mahtuu kerrallaan max. 20 henkilöä.

Jyväskylässä sijaitseva Alvar Aallon kesähuvila, Muuratsalon koetalo on avoinna yleisölle 1.6.-15.9.2020 ja vierailuaikoja lisätään vilkkaimpaan sesonkiaikaan (1.7.-31.8.) yhdestä kahteen. Koetalolla voi sesonkiaikaan vierailla opastetulla suomenkielisellä kierroksella klo 12.30 tai englanninkielisellä kierroksella klo 14.30. Koetalon kierrosten ryhmäkoko rajataan 15 henkilöön. Kohteet ovat avoinna ryhmille myös muina aikoina tilauksesta.

Lisätietoa tarkemmista aukioloajoista sekä pääsymaksuista kohteiden omilta sivuilta:

Alvar Aalto -museo (Jyväskylä)

Alvar Aallon kotitalo (Helsinki)

Alvar Aallon ateljee (Helsinki)

Muuratsalon koetalo (Jyväskylä)

Kuva: Alvar Aallon ateljee. Rauno Träskelin © Alvar Aalto -säätiö.