Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Säynätsalo Talks | Kunnantalon pöytäpuheita
Rethinking Säynätsalo Town Hall -seminaari
maanantaina 28.5.2018 kello 15-18 Kunnantalon valtuustosalissa

Harvardin yliopiston arkkitehtuurin master -ohjelman 11 opiskelijaa kävivät professori Toshiko Morin johdolla syyskuussa 2017 Säynätsalon kunnantalolla tutustumassa rakennukseen ja sen ympäristöön. Talven aikana he ovat pohtineet rakennuksen ympärille uutta ohjelmaa ja suunnitelleet erillistä vierailukeskusta.

Seminaarin puhujavieraita ovat professori Toshiko Mori, arkkitehtiopiskelijat Florence Lam ja Benjamin Hayes. Tilaisuudessa kuullaan myös Alvar Aalto -säätiön ja Artekin puheenvuorot.
Alustukset ovat englanniksi, mutta kysymyksiä voi esittää ja keskustella voi suomeksi. Vapaa pääsy. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Kunnantalon tulevaisuuden suunnitelmia esitellään puheenvuorojen kuin posterinäyttelyn muodossa Säynätsalon kunnantalolla toukokuussa 2018. Opiskelijoiden harjoitustyönä toteutettu Rethinking Säynätsalo Town Hall -näyttely on esillä Säynätsalon kunnantalolla 26.5. alkaen ja Artekin Helsingin myymälässä Helsingissä 30.5. alkaen.

Säynätsalo Talks -tilaisuuden ovat tuottaneet yhteistyössä Harvard University Graduate School of Design, Alvar Aalto -säätiö, Artek Oy Ab, Tavolo Bianco Oy ja Allan ja Bo Hjeltin taidesäätiö.

Lue lisää ohjelmasta.