Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Alvar Aalto -säätiön Helsingin kohteet, Alvar Aallon kotitalo ja Alvar Aallon ateljee ovat suljettuna yleisöltä 8.–28.3.2021 välisenä aikana.

Jyväskylässä sijaitseva Alvar Aalto -museo on avoinna yleisölle tiistaista sunnuntaihin klo 11–18 koronaohjeet huomioiden. Olemme huolehtineet asiakasturvallisuudesta monin eri toimenpitein ja kävijät saavat lisäohjeistusta museovierailun miellyttävään ja turvalliseen sujumiseen paikan päällä. Pyydämme asiakkaita käyttämään kasvomaskia museovierailun aikana.

Museon Café Alvar palvelee 8.3. alkaen rajoitetusti. Kahvila on suljettu, mutta tiistaista perjantaihin klo 11–17 ruokaa ja virvokkeita voi tilata ruokalistalta take away -periaatteella.

Museossa on esillä näyttelyt Muotoja moneksi – 30 vuotta intohimoista keräilyä sekä Haave museosta. Alvar Aallon museosuunnitelmat. Erityisesti museon koko suuren näyttelysalin täyttävä, keräilijä Pertti Männistön Aalto-kokoelmasta koottu ennen näkemättömän laaja näyttely on saavuttanut laajan yleisösuosion.

Suuresta yleisösuosiosta johtuen näyttelyaikaa on jatkettu kuukaudella, 25.4. saakka. Myös Haave museosta -näyttely on esillä samaan päivämäärään asti. Tämän jälkeen Alvar Aalto -museo sulkeutuu museorakennuksen peruskorjauksen ajaksi. Uudistettu Alvar Aalto -museo avautuu jälleen yleisölle elokuussa 2023.

Seuraamme tilanteen kehitystä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista tilanteen vaatiessa.


Lisätietoja:

Alvar Aalto -museo
puh. 040 135 6210
museum@alvaraalto.fi

Alvar Aallon kotitalo ja Alvar Aallon ateljee
puh. 09 481 350
riihitie@alvaraalto.fi

Café Alvar
puh. 044 321 3956
cafealvar@gmail.com