Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Alvar Aalto -viikon yritysyhteistyökumppaniksi?

Alvar Aalto -viikon tapahtumat levittäytyvät lukuisten yhteistyökumppaneiden toiminnan kautta ympäri kaupunkia. Yritysyhteistyökumppanuuden kautta on mm. mahdollista saada näkyvyyttä Alvar Aalto -viikon markkinointiviestinnässä tai tuoda yrityksen tuotteita ja toimintaa esiin viikon ohjelmatarjonnan ohessa.

Avoin ohjelmahaku

Itsenäisten tapahtumajärjestäjien on mahdollista ehdottaa omaa tapahtumaa osaksi Alvar Aalto -viikon virallista ohjelmaa avoimen tapahtumahaun kautta ja siten saada näkyvyyttä tapahtuman yhteisessä markkinointiviestinnässä.

Tapahtumajärjestäjät vastaavat itsenäisesti oman tapahtumansa suunnittelusta, tuotannosta ja kustannuksista. Tapahtumahakuun TÄSTÄ.

Hanki lisänäkyvyyttä tapahtumalle ja yritykselle Alvar Aalto -viikon markkinointipaketilla!

Markkinointipaketti

Alvar Aalto -viikon markkinointiviestinnän kanavat ovat tapahtuman uutiskirje, verkko- ja Facebook-sivut, sekä tapahtumapaikoilla esillä oleva sähköinen ja printtimainonta. Mainontapaketti sisältää logonäkyvyyden em. kanavissa ja verkkosivulinkit sähköisissä medioissa.

  • Perushinta 750€
  • Laajemmasta näkyvyydestä sovittava erikseen

6. Alvar Aalto arkkitehtuuritapaaminen

6. Alvar Aalto -arkkitehtuuritapaaminen – Teknologia ja humanismi, 14.-15.9.2017 (Seinäjoen kaupungintalo) tarjoaa mielenkiintoisia puheenvuoroja rakentamisen alan kehittyvän teknologian uusista mahdollisuuksista ja niiden suhteesta ihmisen hyvinvointiin. Tapahtuma on erinomainen tilaisuus verkostoitumiseen ja ammatilliseen täydennyskoulutukseen.

Seminaarilippu on myös arvostettu yrityslahja yhteistyökumppaneille. Tapahtuman järjestää Alvar Aalto -akatemia.

Seminaarilippupaketit

  • 1 lippu 120€ (norm hinta)
  • 5 lippua 540€ (-10%)
  • 10 lippua 960€ (-20%)

Tiedustelut:

Nina Heikkonen, Alvar Aalto -akatemia /Alvar Aalto -säätiö
+358 44 500 1257, nina.heikkonen@alvaraalto.fi