Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Hae mukaan Alvar Aalto -viikon ohjelmaan!

Alvar Aalto -viikon tapahtumat levittäytyvät lukuisten yhteistyökumppaneiden järjestäminä ympäri kaupunkia. Itsenäisten tapahtumajärjestäjien on mahdollista ehdottaa omaa tapahtumaa osaksi Alvar Aalto -viikon virallista ohjelmaa avoimen tapahtumahaun kautta ja siten saada näkyvyyttä tapahtuman yhteisessä markkinointiviestinnässä.

Mitä?

Viikon teemat käsittelevät Alvar Aallon tuotantoa ja ajattelua, sekä rakennetun ympäristön ajankohtaisia aiheita.

Mukaan tarjottavia tapahtumia voivat olla monialaisesti esim. avoimet ovet alueen kiinnostaviin arkkitehtuurikohteisiin, keskustelutilaisuudet, näyttelyt, lukupiirit, tai vaikkapa teemaan sopivat stand-up- tai teatteriesitykset.

Tapahtumat voivat olla joko maksuttomia tai maksullisia. Tapahtumajärjestäjät vastaavat itsenäisesti oman tapahtumansa suunnittelusta, tuotannosta ja kustannuksista. Osallistuminen Alvar Aalto -viikon ohjelmaan on tapahtumajärjestäjille maksutonta.

Miten?

Ehdota tapahtumaasi mukaan TÄSTÄ

Täytä linkistä avautuvalle lomakkeelle seuraavat tiedot:

  • Järjestäjä ja järjestäjän yhteystiedot (sähköposti, puhelinnumero)
  • Tapahtuman/ohjelman nimi, ajankohta, paikka, lyhyt kuvaus (aikataulu/ohjelma, hinta, yms.), muuta mahdollista lisätietoa

Milloin?

Alvar Aalto -viikko järjestetään 13.-17.9.2017. Avoimen tapahtumahaun kautta järjestettävien tapahtumien tulee myös sijoittua tälle aikavälille. Tapahtumahaku on avoinna 1.4.-3.9.2017. 15.8.2017 mennessä saapuneet ja sen jälkeen hyväksytyt tapahtumailmoitukset sisällytetään printtiohjelmaan. Myöhemmin tulleet ilmoitukset vain tapahtuman nettisivuilla olevaan ohjelmaan.

Markkinointi?

Tapahtumatieto sisällytetään Alvar Aalto -viikon viralliseen verkkosivuilla olevaan ohjelmakalenteriin, joka julkaistaan kokonaisuudessaan syyskuussa 2017. Tapahtumajärjestäjiltä toivotaan aktiivista markkinointia omissa uutiskirjeissä, verkkosivuilla ja somessa.

Tiedustelut:

Nina Heikkonen, Alvar Aalto -akatemia /Alvar Aalto -säätiö
+358 44 500 1257, nina.heikkonen@alvaraalto.fi