Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Aalto Lounge kokoaa muotoilun ystävät rennosti yhteen!
Jyväskylän taidemuseon 20-vuotisjuhlavuoden ajaksi on aulaan sisustettu rennosti Aallon tyyliä mukaileva Aalto Lounge. Sisustuksen on suunnitellut ja toteuttanut kuvataiteilija Jonna Suurhasko yhteistyössä Keski-Suomen museon, Sukarwoodin ja Viherlandian kanssa. Loungeen on vapaa pääsy.

Alvar Aalto -museon kuvataideosasto itsenäistyi Jyväskylän taidemuseoksi 1998. Alvar Aalto piti itsekin kuvataiteesta, maalasi itse ja olisi ehkä ihastunut Italian arkkitehtuurin ja kulttuurin ystävänä kujeilevaan koko perheen fantasiastudioon. Aalto Lounge kunnioittaa arkkitehdin elämäntyötä.

Fantasiastudio-työpajat
ti–pe 28.–31.8. klo 9–11 eskareille ja ekaluokkalaisille varauksesta, ohjattu.
pe–su 31.8.–2.9. klo 11–17 maksuton omatoimipaja nuorille ja aikuisille, sopii perheille.
Fantasiastudiossa luodaan ”toisia todellisuuksia” lavastamalla henkilökuvia tai rakentamalla surrealistisia asetelmia leluista, esineistä ja romusta. Taikatilassa on rekvisiittaa, asuja ja meikkejä kaveri- tai perhepotrettien valmisteluun. Voit myös tuoda omia asuja poseerausta varten. Kuvia voi ottaa näyttelyissä tai lavastaa ”toisia todellisuuksia” kankailla tai esineillä. Ei ennakkoilmoittautumista.

Yleisöopastus Toisia todellisuuksia -näyttelyyn
pe 31.8. klo 16.30, vapaa pääsy

Kulttuurisuunnistus
su 2.9. klo 12–16, vapaa pääsy museoon koko päivän
Kahvila Kultavatkain Aalto Loungessa klo 12-16.

Kuva: Jari Kuskelin

Tapahtumatieto

Aika
28.8. – 2.9.2018 Museo avoinna 11:00 - 18:00
Paikka
Jyväskylän taidemuseo, Kauppakatu 23 Jyväskylä
Liput
Maksuton/Maksullinen Pääsymaksu 6€, perjantaisin ja joihinkin tapahtumiin vapaa pääsy, kts. tarkempi ohjelma yläpuolelta
Lisätietoja:

Jyväskylän taidemuseo
Laura Korhonen
laura.korhonen@jkl.fi
p. 050 467 0673