Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Mikä ihmeen Alvar Aalto -viikko?

Alvar Aalto -viikko on uudenlainen, kaupunkilaisille järjestetty tapahtumaviikko, joka liittyy arkkitehtuuriin, muotoiluun, asumiseen ja kaikkeen rakennettuun ympäristöömme. Alvar Aalto-viikko on avoin ja vuorovaikutteinen tapahtuma, joka on tarkoitettu kaikille jyväskyläläisille sekä ympäristökuntien asukkaille.

Viikon ohjelmisto koostuu eri teemoilla toteutetuista opastetuista kierroksista, luennoista ja työpajoista poikkitaiteellisessa ja -tieteellisessä hengessä. Viikon yhteydessä ensimmäistä kertaa järjestettävä Aalto Open House Jyväskylä avaa yleisölle ovia Alvar Aallon arkkitehtuurikohteisiin, jotka ovat normaalisti suljettuja tai joihin harvemmin pääsee tutustumaan.

Lähes kaikki Alvar Aalto -viikon tapahtumat ovat yleisölle maksuttomia – myös Alvar Aalto -museoon on vapaa pääsy koko viikon ajan. Tutustu ohjelmistoon ja poimi itsellesi mieleisimmät tärpit täältä.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Alvar Aalto -säätiö ja Jyväskylän kaupunki sekä lukuisat yhteistyökumppanit.

Kuvat: Visit Jyväskylä / Tero Takalo-Eskola

Tuu mukaan elävään kaupunkitapahtumaan!

 

Tästä ohjelmaan!