Kalenteri

Alvar Aalto -viikko lyhyesti

Alvar Aalto -viikko on arkkitehtuuriin, muotoiluun ja taiteeseen keskittyvä avoin ja vuorovaikutteinen tapahtuma, jossa kaupunkiyleisöt ja eri alojen ammattilaiset kohtaavat. Tavoitteena on yhteistyössä eri alojen toimijoiden kanssa tarjota alusta keskustelulle ja mahdollisuus mielenkiintoisen sisällön esiin tuomiselle yhteisen teeman alla. Alvar Aalto -viikko on järjestetty aiemmin kaksi kertaa, vuonna 2017 Seinäjoella ja vuonna 2018 Jyväskylässä. Viikon ohjelmisto sisältää eri teemoilla toteutettuja opastettuja kierroksia, luentoja, näyttelyitä ja muita tapahtumia poikkitaiteellisessa ja -tieteellisessä hengessä.

Järjestäjät

Alvar Aalto -viikon järjestävät yhteistyössä Paimion ja Turun kaupungit, Alvar Aalto -säätiö, sekä lukuisat yhteistyökumppanit. Yksittäisten tapahtumien tapahtumajärjestäjät vastaavat itsenäisesti oman tapahtumansa tuotannosta.

Kumppanit

Tarjoamme yrityksille ja erilaisille yhteisöille mahdollisuuden olla mukana toteuttamassa Alvar Aalto -viikkoa. Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä, olethan yhteydessä!
Nina Heikkonen, nina.heikkonen@alvaraalto.fi, puh. 044 500 1257.

 

 

Järjestäjien yhteystiedot

Alvar Aalto -säätiö
Nina Heikkonen
Ohjelmapäällikkö
044 500 1257
nina.heikkonen@alvaraalto.fi

Mirkka Vidgren
Tiedottaja
040 168 5142
mirkka.vidgren@alvaraalto.fi

www.alvaraalto.fi

facebook.com/alvaraaltofoundation
instagram.com/alvaraaltofoundation
#alvaraalto #alvaraaltoviikko #alvaraaltofoundation #alvaraaltomuseum #alvaraaltomuseo

Kuvat: Pasi Leino, Kari Vainio, Gunnar Högnäs, MammaJ, Rantanen, Alvar Aalto -museo