Kalenteri

Alvar Aalto -viikko on monialainen, elävä kaupunkitapahtuma, jonka teemat liittyvät arkkitehtuuriin, muotoiluun ja taiteeseen, sekä niiden taustalla vaikuttaviin asioihin; kulttuuriin, historiaan ja ajan ilmiöihin. Viikon ohjelmisto sisältää eri teemoilla toteutettuja opastettuja kierroksia, luentoja, näyttelyitä ja muita tapahtumia poikkitaiteellisessa ja -tieteellisessä hengessä.

Ohjelma julkaistaan tällä sivulla kevään 2019 aikana. Merkitse tapahtumapäivät 23.8.–1.9.2019 jo kalenteriin!

TEEMAT

Arkkitehtuuri-teemaisissa tapahtumissa tutustutaan arkkitehtuuriin erilaisista näkökulmista; alueiden ja rakennusten suunnittelusta korjausrakentamiseen ja rakennetun ympäristön ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin ja teknisiin kysymyksiin.

Muotoilu-teeman alla olevat tapahtumat sisältävät laajalla skaalalla esineiden, käytettävyyden, brändien tai käyttöliittymien toteutusta ja suunnittelua.

Taide-teemaiset tapahtumaohjelmat tarjoavat monialaisesti tapahtumia teatterista, musiikista ja näyttelyistä ruokaan ja taiteesta keskusteluun.

Järjestäjät

Alvar Aalto -viikon järjestävät yhteistyössä Paimion ja Turun kaupungit, Alvar Aalto -säätiö, sekä lukuisat yhteistyökumppanit.

Kumppanit

Tarjoamme yrityksille ja erilaisille yhteisöille mahdollisuuden olla mukana toteuttamassa Alvar Aalto -viikkoa. Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä, olethan yhteydessä!
Nina Heikkonen, nina.heikkonen@alvaraalto.fi, puh. 044 500 1257.

Kuvat: Pasi Leino, Kari Vainio, Gunnar Högnäs, MammaJ, Rantanen, Alvar Aalto -museo

 

 

Ohjelma julkaistaan kevään 2019 aikana

Alvar Aalto -viikko 23.8.–1.9.2019