Kalenteri

Alvar Aalto -symposium on joka kolmas vuosi järjestettävä kansainvälinen arkkitehtuuriseminaari, joka tarkoituksena on herättää keskustelua modernin arkkitehtuurin taiteellisista, yhteiskunnallisista ja teknisistä haasteista sekä uusista innovaatioista. Tapahtuman järjestää Alvar Aalto -akatemia / Alvar Aalto -säätiö yhteistyössä Jyväskylän kaupungin, Suomen Akatemian ja lukuisten muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Tapahtuma on englanninkielinen.

Ohjelma, puhujaesittelyt, pääsyliput ja paljon muuta tapahtuman englanninkielisiltä sivuilta.

Symposiumissa kuullaan tänä vuonna yhdeksäntoista kiinnostavaa puheenvuoroa asumisen ajankohtaisista aiheista. Puhujina on kansainvälisiä asiantuntijoita, jotka lähestyvät aihetta laaja-alaisista ja monitieteisistä näkökulmista. Symposiumin puheenjohtajana toimii arkkitehti, professori Markku Hedman.

Lavalle nousevat mm:
Elina Alatalo (Suomi), Selina Anttinen (Suomi), Stephen Bates (Englanti), Jaakko Blomberg (Suomi), Mikkel Frost (Tanska), Anne Kaestle (Sveitsi), Antti Lehto (Suomi), Katja Maununaho (Suomi), Elli Mosayebi (Sveitsi), Ola Nylander (Ruotsi),  Sofie Pelsmaker (Belgia), Peter Pichler (Italia), Sini Saarimaa (Suomi), Jyrki Tarpio (Suomi), Jeremy Till (Englanti), Verena Von Beckerath (Saksa), ja AART Architects (Norja).

Tämän vuoden teema nostaa esiin ajankohtaisia asumisen haasteita ja ratkaisuja muuttuvissa kaupunkiympäristöissä. Urbaani rakentaminen on jatkuvassa muutostilassa ja asuntotuotannon suuria haasteita ovat mm. energiankulutuksen pienentäminen, yhdyskuntarakenteiden tiivistäminen, lähiöalueiden rakennuskannan kunnostus- ja muutostyöt sekä muutokset asukkaiden ikärakenteissa. Luvassa on monipuolinen tapahtuma, jossa aiheita käsitellään sekä suunnittelun, tutkimuksen että käytännön rakentamisen näkökulmista.

HANKI LIPUT TAPAHTUMAAN

Ostaessasi liput 16.7.2018 mennessä, saat ne edullisempaan early bird -hintaan. Osta liput täältä ja varmista paikkasi vuoden kiinnostavimmassa arkkitehtuuritapahtumassa!

LISÄTIETOJA

Nina Heikkonen
Alvar Aalto -akatemia / Alvar Aalto -säätiö
puh. 044 500 1257
academy@alvaraalto.fi

Early bird -liput myynnissä 15.7.2018 asti!

LIPPUKAUPPAAN