Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Finnisharchitecture.fi on kansainväliselle lukijakunnalle suunnattu kuratoitu englanninkielinen verkkojulkaisu jonka vastaavana toimittajana toimii arkkitehti TKL Anni Vartola. Julkaisu tuo uuden lisän suomalaiseen arkkitehtuurijournalismiin ja sen tavoitteena on erityisesti kertoa ajankohtaisista suomalaisen arkkitehtuurin ilmiöistä kansainväliselle yleisölle.

Ulla-Maija Alanen: X - Sikisi - Y, 2013.

Ulla-Maija Alanen: X – Sikisi – Y, 2013. Ihmisen Tila -näyttely Alvar Aalto -museon galleriassa 7.2.-30.3.2014

Verkkojulkaisusta vastaa Arkkitehtuurin tiedotuskeskus, joka avaa samalla myös suomenkieliselle yleisölle suunnatun, blogityyppisen sivuston archinfo.fi.

Alvar Aalto -säätiön uutiset ja tapahtumat, kuten museon näyttelyt, tulevat muodostamaan tärkeän osan uusien julkaisuiden sisällöstä. Toimitettu sisältö avaa uusia näkökulmia museon näyttelyihin ja Aallon arkkitehtuuriin.

Arkkitehtuurin tiedotuskeskus aloitti toimintansa vuonna 2013. Se on yksi kahdeksasta opetus- ja kulttuuriministeriön tiedotuskeskusrahoituksen piiriin kuuluvasta kulttuurialan tiedotuskeskuksesta. Tiedotuskeskuksen taustaorganisaatio on vuonna 2012 perustettu Arkkitehtuurikeskus ry, jonka jäsenet ovat Alvar Aalto -säätiö, Arkkitehtuurimuseo, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA, Arkkitehtitoimistojen Liitto ATL sekä Rakennustietosäätiö RTS.

Lisätietoja: johtaja Tommi Lindh, Alvar Aalto -säätiö/-museo, tommi.lindh@alvaraalto.fi, p. 044 562 1625

www.finnisharchitecture.fi

www.archinfo.fi