Siirry pääsisältöön

Kalenteri

International Alvar Aalto Café 2014.

International Alvar Aalto Café 2014.

Jyväskylässä 30.–31.8. järjestettävä kansainvälinen Alvar Aalto Café tuo arkkitehtuurin ja muotoilun huippunimet Suomeen. Abundance-teemaa kantavassa tapahtumassa tarkastellaan, kuinka inhimillinen arkkitehtuuri tuo ihmisiä yhteen ja muuttaa sosiaalista ympäristöämme.

Tapahtuman aikana lavalla nähdään Suomessa ensimmäistä kertaa luennoiva Harvardin yliopiston arkkitehtuuriteorian ja -kritiikin professori Sanford Kwinter, Guggenheim Labissä toiminut australialainen liikennesuunnittelija Rachel Smith, arkkitehtuurikriitikko ja kuraattori Marco Brizzi sekä MVRDV arkkitehti- ja kaupunkisuunnittelutoimiston arkkitehti Klaas Hofman. Muotoiluosaamista edustavat puolestaan Politecnico di Milanon professori Luisa Collina sekä sisustusarkkitehti ja muotoilija Esa Vesmanen

Alvar Aalto Cafén puheenjohtajana toimii Aalto-yliopiston professori ja KONE Oyj:n muotoilujohtaja Anne Stenros. Tapahtuman järjestäjä on Alvar Aalto -akatemia.

Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy. Rajoitetusta paikkamäärästä johtuen pyydämme osallistujia varmistamaan paikkansa rekisteröitymällä tapahtumaan.

Toimi siis nopeasti ja ilmoittaudu mukaan Alvar Aalto Café -seminaariin osoitteessa http://abundance2014.splashthat.com/

Lisätietoja tapahtumasta:

johdon assistentti Merja Vainio,
merja.h.vainio(a)alvaraalto.fi,
puh. +358 400 772 636

Alvar Aalto -akatemian johtaja Esa Laaksonen,
esa.laaksonen(a)alvaraalto.fi,
puh. +358 50 555 7330

tiedottaja Annukka Pakarinen,
annukka.pakarinen(a)alvaraalto.fi,
puh. +358 50 381 0143