Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Alvar Aalto -säätiön uusi, palveleva designmyymälä Alvar Aalto Shop avaa ovensa asiakkailleen 1. joulukuuta 2020 Jyväskylän Kirkkopuiston läheisyydessä.

Alvar Aalto Shopin valikoimaan kuuluu ajattomia ja laadukkaita sisustustuotteita, jotka soveltuvat lahjaksi tai oman kodin kaunistukseksi. Alvar Aalto Shop -tuotesarjan paperituotteita kuvittavat Alvar Aallon luonnospiirustukset ja Alvar Aalto Art Posters -taidejulisteet tuovat sisustukseen tuulahduksen arkkitehtuurinäyttelyjen historiasta. Hyllystä löytyy maan laajin Alvar Aalto -kirjavalikoima sekä kattavasti myös muuta arkkitehtuuri- ja muotoiluaiheista kirjallisuutta.

Myymälä toimii Artekin jälleenmyyjänä, joten saatavilla on laaja valaisin- ja huonekaluvalikoima, muotoiluklassikoista pienesineisiin. Alvar Aalto Shopista löytyy myös houkuttelevia tuotteita mm. Iittalan, Johanna Gullichsenin, Vitran, Majamoon ja Flenstedtin mallistoista.

Alvar Aalto Shopin erityispalveluna on Artekin kalusteiden kunnostamiseen ja uudelleenverhoiluun tarvittavien materiaalien tilaustoimitus sekä kalusteiden hoito-ohjeiden tarjoaminen.

Lämpimästi tervetuloa ostoksille palvelevaan designmyymälään!
Ostamalla Alvar Aalto Shopin tuotteita, tuet Alvar Aallon kulttuuriperinnön hyväksi tehtävää työtä.

Kiinnitämme huomiota asiakasturvallisuuteen ja suosittelemme asiakkaillemme kasvomaskin käyttämistä Alvar Aalto Shopin tiloissa. Ostoksia voi tehdä turvallisesti myös verkkokaupassamme täällä.

Alvar Aalto -museossa sijaitseva Alvar Aalto Shop palvelee edelleen jatkossakin museon aukioloaikoina, tiistaista sunnuntaihin klo 11–18 osoitteessa Alvar Aallon katu 7, Jyväskylä (21.3.2021 asti).


Alvar Aalto Shop
Kauppakatu 14, Jyväskylä
puh. 050 469 2321
Avoinna ma-la 11-17, avajaisviikolla ke 11-19
shop@alvaraalto.fi
www.alvaraalto.fi

Valokuva Maija Holma © Alvar Aalto -säätiö.

Uutista päivitetty 14.12.2020.