Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Viime syksynä lanseerattu Alvar Aalto -museon tuoteperhe on saanut uuden raikkaan ilmeen ja laajentunut neljällä toivotulla uutuustuotteella. Huhtikuussa myyntiin tulleessa kansiossa, luonnoslehtiössä, julisteputkessa ja kirjoituslehtiössä näkyy tällä kertaa vahvasti Alvar Aallon kädenjälki. Aikaisemmin arkiston kätköissä olleet Aallon kotitalon piirustukset, luonnokset sekä käsinkirjoitetut muistiinpanot kuvittavat kevään uutuuksien ulkoasua.

Alvar Aalto -museon tuoteperheen uutuudet. Kuva: Maija Holma.

Tuotteet ovat jatkoa viime syksynä lanseeratuille julisteille sekä kirjanmerkeille ja niitä on ollut mukana ideoimassa Alvar Aalto -museon tuotekoordinaattori Nora Langinvainio-Ikola ja graafikko Timo Jaakola.

”Originelleilla pientuotteilla on ollut kasvavaa kysyntää. Uusien tuotteiden suunnittelussa on pyritty huomioimaan asiakkaiden toiveet ja tarpeet aikaisempaa paremmin”, Nora Langinvainio-Ikola kertoo.

”Tuotteet ovat erinomainen kanava kertoa Alvar Aallosta ja hänen elämäntyöstään”, lisää tuoteperheen suunnittelussa mukana ollut Alvar Aalto -museon johtaja Susanna Pettersson.

Tuotesarja onkin löytänyt hienosti asiakaskuntansa; kauniissa väreissä ilmestyneet uutuudet ovat käytännöllinen ja laadukas lahja itselle tai vaikka ystävälle.

”Jatkossa on tarkoitus tuoda joka vuosi jotain uutta ja mielenkiintoista tuoteperheeseen. Kiinnostavia ideoita on jo kehitteillä lähitulevaisuutta varten”, Nora Langinvainio-Ikola lupaa.

Tällä hetkellä tuotteita on saatavilla Alvar Aalto -museon museokaupasta Jyväskylästä, Alvar Aallon kotitalon museokaupasta Helsingistä ja shop.alvaraalto.fi -verkkokaupasta. Myöhemmin keväällä Alvar Aalto -tuotesarjaa saattaa löytyä myös tarkkaan valittujen jälleenmyyjien valikoimasta.

Lisätietoja:
tuotekoordinaattori Nora Langinvainio-Ikola, nora.langinvainio-ikola@alvaraalto.fi, puh. +358 50 354 1404
Alvar Aalto -museo

Alvar Aalto -museon tuoteperhe, tiedote 11.5.2012 (PDF)