Siirry pääsisältöön

Kalenteri

MaxMin-logo-vaaka

Kansainvälinen Alvar Aalto -designseminaari järjestetään tulevana viikonloppuna 27.–28.8.2016 Jyväskylässä. Seminaari tarjoaa keskusteluareenan ja kohtaamispaikan kahdeksatta kertaa muotoilualan ammattilaisille ympäri maailman. Tämän vuoden MAXIMAL I MINIMAL -teema on puheenvuoro laadukkaan muotoilun puolesta.

Alvar Aalto -designseminaarissa kuullaan kahdentoista tämän hetken ajankohtaisimman muotoilijan sekä valmistajan ajatuksia suunnittelutyön laadusta ja vastuusta.

Lavalle nousevat lontoolainen nuori muotoilulupaus Max Lamb, Milano Design Award 2016 -voittaja Hans Lensvelt, Suomessa ensimmäistä kertaa luennoiva japanilainen valaistusguru Kaoru Mende ja taidokkaasta puuosaamisesta tunnetun Nikarin toimitusjohtaja Johanna Vuorio. Mukana ovat myös Jonas BohlinRichard HuttenJouko Järvisalo, Cecilie ManzPäivi Meuronen ja Aimo Katajamäki sekä Fien Muller ja Hannes Van Severen.

Tapahtuma huipentuu suomalaisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitosten opiskelijoiden ja muotoilun huippunimien yhteisnäyttelyyn Keski-Suomen museossa. Kevään ja kesän aikana luennoitsijat ja opiskelijaryhmät ovat työstäneet heille annetun suunnittelutehtävän pohjalta kirjojen säilytykseen sopivia vertikaalisia huonekaluja. Yhteistyönä syntyneet kiehtovat esineet haastavat ja mullistavat perinteistä tapaamme ajatella kirjahyllyä.

Tapahtuman tuottaa Alvar Aalto -säätiö. Pääyhteistyökumppanina toimii Jyväskylän kaupunki.

Lue lisää tiedotteesta.

Liput:
www.alvaraaltodesignseminar.fi/tickets

Tapahtuman nettisivut:
www.alvaraaltodesignseminar.fi

Seuraa Alvar Aalto -designseminaaria myös Facebookissa ja Twitterissä.

Lisätietoja tapahtumasta:
designseminar(at)alvaraalto.fi