
Sivu
Café Alvar
Lue lisää
25. 9.
maanantai
26. 9.
tiistai
27. 9.
keskiviikko
28. 9.
torstai
29. 9.
perjantai
30. 9.
lauantai
2. 10.
maanantai
3. 10.
tiistai
4. 10.
keskiviikko
5. 10.
torstai
6. 10.
perjantai
7. 10.
lauantai
9. 10.
maanantai
10. 10.
tiistai
11. 10.
keskiviikko
12. 10.
torstai
13. 10.
perjantai
14. 10.
lauantai
16. 10.
maanantai
17. 10.
tiistai
18. 10.
keskiviikko
19. 10.
torstai
20. 10.
perjantai
21. 10.
lauantai
23. 10.
maanantai
24. 10.
tiistai
25. 10.
keskiviikko
26. 10.
torstai
27. 10.
perjantai
28. 10.
lauantai
30. 10.
maanantai
31. 10.
tiistai
1. 11.
keskiviikko
2. 11.
torstai
3. 11.
perjantai
4. 11.
lauantai
6. 11.
maanantai
7. 11.
tiistai
8. 11.
keskiviikko
9. 11.
torstai
10. 11.
perjantai
11. 11.
lauantai
13. 11.
maanantai
14. 11.
tiistai
15. 11.
keskiviikko
16. 11.
torstai
17. 11.
perjantai
18. 11.
lauantai
20. 11.
maanantai
21. 11.
tiistai
22. 11.
keskiviikko
23. 11.
torstai
24. 11.
perjantai
25. 11.
lauantai
27. 11.
maanantai
28. 11.
tiistai
29. 11.
keskiviikko
30. 11.
torstai
1. 12.
perjantai
2. 12.
lauantai
4. 12.
maanantai
5. 12.
tiistai
6. 12.
keskiviikko
7. 12.
torstai
8. 12.
perjantai
9. 12.
lauantai
11. 12.
maanantai
12. 12.
tiistai
13. 12.
keskiviikko
14. 12.
torstai
15. 12.
perjantai
16. 12.
lauantai
18. 12.
maanantai
19. 12.
tiistai
20. 12.
keskiviikko
21. 12.
torstai
22. 12.
perjantai
23. 12.
lauantai
25. 12.
maanantai
26. 12.
tiistai
27. 12.
keskiviikko
28. 12.
torstai
29. 12.
perjantai
30. 12.
lauantai
1. 1.
maanantai
2. 1.
tiistai
3. 1.
keskiviikko
4. 1.
torstai
5. 1.
perjantai
6. 1.
lauantai
8. 1.
maanantai
9. 1.
tiistai
10. 1.
keskiviikko
11. 1.
torstai
12. 1.
perjantai
13. 1.
lauantai
Café Alvarissa on jälleen VEGEBRUNSSI sunnuntaina 12.11. klo 12.00-13.30. Kaikki tarjottava on täysvegaanista.
Hinta on 19,00 €/henkilö, alle 12-vuotiaat hintaan 1€/ikävuosi. Varmista paikkasi ajoissa tekemällä pöytävaraus osoitteeseen cafealvar@gmail.com tai 044 321 3956.
– Mozzarellasalaattia pestolla, raitajuurella, cashew-pähkinöillä ja sitrusmarinoidulla päärynällä
– Papu-kasvis-curry-tortillarullat
– Perunasuurimopannaria lisukkeineen
– Tex mex – mac&cheese -salaattia
– Punajuuri-mustapapupyöryköitä ja tuoreyrttifrachea
– Savupaprikaseitania ja teriyaki-kastiketta
– Kaisan suklaa-kurpitsaleipää
– Annan hatusta vedetyt sämpylät
– Vadelmahilloa ja suolaista levitettä
– Hummusta
– Riikan banaani-mokkakakkua popcornilla ja suolakinuskilla
– Taateli-appelsiinimuffinit
– Kahvia, teeä ja raparperimehua
Kuva: Tiina Ekosaari / Alvar Aalto -museo.
044 321 3956