Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Arkkitehdit Alvar, Aino ja Elissa Aalto suunnittelivat myös tekstiilien painokuvioita, kuten Siena, H55 ja Patio. Alvar Aallon syntymäpäivän (3.2.) kunniaksi pidettävässä työpajassa suunnitellaan oma painokuvio.

Työpajan tavoitteena on kiinnittää huomiota arjen estetiikkaan ja antaa mahdollisuus omalle luovalle toiminalle. Työpajassa herätellään osallistujaa katsomaan omaa tuttua huonekalua uudessa valossa ja saamaan inspiraatiota omiin tuunauksiin. Sukupolvelta toiselle kestävät tuotteet voivat saada uuden elämän pienellä vaivalla uuden hankkimisen sijaan.

Työpajassa valmistetaan oma leimasin, jolla kuvioidaan väripaperi. Päästä sisäinen suunnittelijasi valloilleen ja luo oma kuviopintasi. Millaisiin muotoihin Aaltojen design innoittaa sinua? Missä käytössä näkisit luomuksesi? Tuotosta voi käyttää sellaisenaan myös itsenäisenä taideteoksena.

Työpajan päätteeksi voit halutessasi leikata teoksesi Aalto-jakkaran istuinosan kokoiseksi ympyräksi ja osallistua Keski-Suomen museon aulassa pidettävään pop up -näyttelyyn. Työt ovat esillä museolla 13.2.2022 asti.

Työpaja on ilmainen. Tilaisuuden järjestämisessä huomioidaan voimassa olevat rajoitukset ja suositukset ja työpajatilaan otetaan kerrallaan max. 8 henkilöä. Mikäli koronarajoitukset kieltävät yleisötapahtumat Jyväskylässä tapahtuman ajankohtana, tilaisuus joudutaan perumaan.

Tapahtuma liittyy Arkkitehtuurin ja muotoilun päivien ohjelmaan.

 

Tapahtumatieto

Aika
Lauantai 5.2.2022 11-15
Paikka
Keski-Suomen museo, 2. kerroksen Puuhatila Nappula Jyväskylä
Liput
Vapaa pääsy
Lisätietoja

Keski-Suomen museo

Sirpa Taulu-Puustinen
Pedagoginen asiantuntija
sirpa.taulu-puustinen@jyvaskyla.fi
puh. 050 311 8883