Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Food Bait -hankkeen syksyn 4 konseptikehitys-työpajasarjan avaus. Työpajassa kohtaavat elintarvike-alan yritykset, opiskelijat, tutkijat ja ruokaharrastajat.

Pureudumme vahvan brändin ominaisuuksiin brändiasiantuntija Jussi Ojalan (BSTR Luova Konttori) luennolla ja peilaamme Alvar Aalto-brändiä Juurella- ja Äärellä -ravintoloiden keittiömestari Jani Unkerin suunnitteleman Alvar

Aalto -menun demossa. Verstas-osuudessa osallistuvat yritykset analysoivat brändejään ja saavat vertailukohteeksi myös kuluttajanäkökulman.

Tapahtumatieto

Aika
torstai 14.9.2017 17:00-20:00
Paikka
Amfora Seinäjoki
Liput
ilmainen ennakkoilmoittautuminen: nanna.rintala@utu.fi
Järjestäjä

Food Bait – Better food as growth and attraction factor for the Kvarken