Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Food Bait -hankkeen syksyn 4 konseptikehitys-työpajasarjan avaus. Työpajassa kohtaavat elintarvike-alan yritykset, opiskelijat, tutkijat ja ruokaharrastajat.

Pureudumme vahvan brändin ominaisuuksiin brändiasiantuntija Jussi Ojalan (BSTR Luova Konttori) luennolla ja peilaamme Alvar Aalto-brändiä Juurella- ja Äärellä -ravintoloiden keittiömestari Jani Unkerin suunnitteleman Alvar

Aalto -menun demossa. Verstas-osuudessa osallistuvat yritykset analysoivat brändejään ja saavat vertailukohteeksi myös kuluttajanäkökulman.

Tapahtumatieto

Aika
Torstai 14.9.2017 17:00-20:00
Paikka
Amfora Seinäjoki
Liput
ilmainen ennakkoilmoittautuminen: nanna.rintala@utu.fi
Järjestäjä

Food Bait – Better food as growth and attraction factor for the Kvarken

Evästeiden käyttö

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästetieto tallennetaan selaimeen ja tietoja käytetään käyttäjän tunnistamiseen ja yksilöintiin. Voit tällä sivulla muuttaa tapaa, jolla sallit tai kiellät evästeiden käytön.

Välttämättömät evästeet

Välttämättömät evästeet ovat tarpeellisia, jotta voit käyttää tiettyjä sivustolla olevia toimintoja.

Jos otat välttämättömät evästeet pois käytöstä, tietyt sivustolla olevat toiminnot eivät toimi. Lisäksi emme voi tallentaa kieltoasi evästeiden käytöstä ja joudumme kysymään asiaa myöhemmin uudelleen.

Kolmannen osapuolen evästeet

Sivusto käyttää Google Analytics -palvelua, jota käytämme kävijämäärien ja sivustojen käyttötapojen analysoinnissa. Google Analytics yhdistää näitä tietoja omiin käyttäjätietoihinsa oman tietosuojapolitiikkansa mukaisesti.

Hyväksymällä kolmannen osapuolen evästeet mahdollistat näiden tietojen käytön.