Siirry pääsisältöön

Kalenteri

6. 1.

maanantai

7. 1.

tiistai

8. 1.

keskiviikko

9. 1.

torstai

10. 1.

perjantai

11. 1.

lauantai

12. 1.

sunnuntai

13. 1.

maanantai

14. 1.

tiistai

15. 1.

keskiviikko

16. 1.

torstai

17. 1.

perjantai

18. 1.

lauantai

19. 1.

sunnuntai

20. 1.

maanantai

21. 1.

tiistai

22. 1.

keskiviikko

23. 1.

torstai

24. 1.

perjantai

25. 1.

lauantai

26. 1.

sunnuntai

27. 1.

maanantai

28. 1.

tiistai

29. 1.

keskiviikko

30. 1.

torstai

31. 1.

perjantai

1. 2.

lauantai

2. 2.

sunnuntai

3. 2.

maanantai

4. 2.

tiistai

5. 2.

keskiviikko

6. 2.

torstai

7. 2.

perjantai

8. 2.

lauantai

9. 2.

sunnuntai

10. 2.

maanantai

11. 2.

tiistai

12. 2.

keskiviikko

13. 2.

torstai

14. 2.

perjantai

15. 2.

lauantai

16. 2.

sunnuntai

17. 2.

maanantai

18. 2.

tiistai

19. 2.

keskiviikko

20. 2.

torstai

21. 2.

perjantai

22. 2.

lauantai

23. 2.

sunnuntai

Food Bait -hankkeen syksyn 4 konseptikehitys-työpajasarjan avaus. Työpajassa kohtaavat elintarvike-alan yritykset, opiskelijat, tutkijat ja ruokaharrastajat.

Pureudumme vahvan brändin ominaisuuksiin brändiasiantuntija Jussi Ojalan (BSTR Luova Konttori) luennolla ja peilaamme Alvar Aalto-brändiä Juurella- ja Äärellä -ravintoloiden keittiömestari Jani Unkerin suunnitteleman Alvar

Aalto -menun demossa. Verstas-osuudessa osallistuvat yritykset analysoivat brändejään ja saavat vertailukohteeksi myös kuluttajanäkökulman.

Tapahtumatieto

Aika
Torstai 14.9.2017 17:00-20:00
Paikka
Amfora Seinäjoki
Liput
ilmainen ennakkoilmoittautuminen: nanna.rintala@utu.fi
Järjestäjä

Food Bait – Better food as growth and attraction factor for the Kvarken