Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Korttelifestarit herättää Porikorttelit eloon viimeisenä kesälauantaina 29. elokuuta 2020! Korttelifestaripäivää voi tulla viettämään koko perheen voimin, sillä mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa on kaikenikäisille kävijöille ympäri Porikorttelien aluetta.

Kahdella lavalla, Eetunaukiolla ja torin Satakieli-lavalla, koetaan tapahtumapäivänä laaja kattaus porilaista kulttuuriosaamista – bändeistä teatteriryhmiin ja tanssijoista koomikoihin. Esiintyjäkattaus on koottu avoimen haun perusteella, ja esiintyjiä on kokeneista konkareista uudempiin tulokkaisiin.

Päivän aikana Kävelykadulla ja Eetunaukion ympäristössä pääsee tutustumaan porilaisiin kulttuuri- ja harrastustoimijoihin, kun porilaiset yhdistykset ja seurat esittelevät toimintaansa ja järjestävät ohjelmaa omilla pisteillään. Korttelifestareilla mukana ovat myös Porikorttelien aktiiviset yrittäjät, jotka ovat kesäpäivän kunniaksi järjestäneet rahanarvoisia etuja liikkeisiinsä.

Korttelifestarit järjestetään Porin kaupungin myöntämällä Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahalla. Tapahtuman järjestää Porikorttelit. Tapahtumajärjestäjät seuraavat koronatilanteen etenemistä ja noudattavat viranomaismääräyksiä.

Seuraa tapahtuman rakentumista ja ajankohtaisia uutisia somessa @porikorttelit ja #korttelifestarit. Facebook: https://facebook.com/porikorttelit/ Facebook-tapahtuma: https://facebook.com/events/761582777914824/ Instagram: https://instagram.com/porikorttelit/

 

Kuva: Porikorttelit

Tapahtumatieto

Aika
29. – 29.8.2020 11–22
Paikka
Porikorttelit Pori
Liput
Vapaa pääsy
Osoite:

Yrjönkatu 6, 28100 Pori