Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Tapahtuma järjestetään Turun Taidehallin (os. Vanha Suurtori 5) 3. kerroksen juhlasalissa perjantaina 30.8.2019 klo 9-12:00. Tilaisuus alkaa aamukahvilla klo 8:30.

Tapahtuman pääosassa ovat muotoilu ja sen luomat mahdollisuudet kasvuhakuisten yritysten voimavarana. Tilaisuudessa nostetaan esille Turun seudun elinkeinoelämän ja muotoilun yhteisiä mahdollisuuksia toimia kaupunkimme kilpailukyvyn parantamiseksi. Rohkeat, muotoiluorientoituneet yritykset vahvistavat Turun asemaa maailman älykkäimpien ja innovatiivisimpien kulttuuri- ja muotoilukaupunkien kärjessä.

Tilaisuudessa puhuu 12-vuotta The CoolHunter.net -blogin päätoimittajana ja yli 30 vuotta kansainvälisenä puhujana ja konsulttina meritoitunut, Turusta kotoisin oleva ja jo 39-vuotta Kanadassa asunut Tuija Seipell aiheesta ”Muotoilun globaali hyöty”” sekä turkulainen perheyrittäjä ja uransa monikansallisissa yrityksissä luonut, liikkeenjohdon strategiakonsultti Anna Lundén aiheesta ”Muotoilu on ylimmän johdon asia”. Tilaisuuden yrityscaset julkaistaan kesän aikana.

Varaa paikkasi loppukesän kiinnostavimpaan puhetapahtumaan kesäkuun aikana edulliseen early bird -hintaan 95 € (+alv 24%). Paikkoja rajoitetusti.
1.7.2019 alkaen hinta on 115 €.
Lippuvaraukset: https://tdf-design-time.saavu.io/

TUIJA SEIPELL
TV:stä, SLUSHista ja TheCoolHunter.net -blogista tuttu Tuija Seipell Vancouverista. Pohjois-Amerikassa jo 39 vuotta asunut ja uransa luonut Seipell on tunteiden puolestapuhuja, asiakkaan asianajaja, luovuuden lähettiläs, miljoonien suosikkiblogin The Cool Hunterin päätoimittaja, maailman luetuin suomalainen bloggaaja, kosmopoliitti, konsultti ja puhuja joka ei jätä kuulijoitaan kylmäksi.
www.tuijaseipell.com
www.thecoolhunter.net

ANNA LUNDÉN
Anna Lundén on asiakaslähtöisen liiketoiminnan ammattilainen, monikansallisten pörssiyritysten kasvatti, jolla on perheyrittäjän juuret ja sydän. Tämä kyseenalaistava generalisti on toiminut sekä B2B- että B2C-liiketoiminnan asiantuntija- ja johtotehtävissä, mm. Ernst&Youngilla, Nutricialla, Nestléllä, ja L’Oréalilla. Laaja-alaisen kokemuksen kautta Anna toimii nykyään sekä yrittäjien, että muiden liiketoiminnanvetäjien tukena, auttaen heitä löytämään liiketoimintansa paikan markkinoilla, nyt ja tulevaisuudessa.
www.annalunden.fi

Photo: Marica Rosengard

Tapahtumatieto

Aika
Perjantai 30.8.2019 8:30-12:00
Paikka
Turun taidehalli, 3. kerros Vanha Suurtori 5 Turku
Liput
Lippuvaraukset: