Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Tervetuloa rakentelemaan suurista pahvilaatikoista Kansalaistorille muuntuvaa rakennelmaa!
Suuria, pieniä, korkeita, matalia, avonaisia, suljettuja pahvilaatikkorakennuksia, jotka muovautuvat koko ajan kunkin rakentajan toiminnasta. Tule kokeilemaan, millaisia näkymiä saadaan luotua pahvirakennuksen sisältä ympäröivään Aalto-keskukseen. Ja muuntuuko 200 pahvilaatikon rakennelma pilvenpiirtäjäksi tai saammeko aikaan labyrintin. Pahvilaatikot ovat niin kevyitä, että myös pienet rakentajat onnistuvat niitä käyttämään.

Työpaja on avoinna klo 13-16 ja tasatunnein aloitetaan rakennelman tekeminen alusta yhdessä ohjaajan kanssa. Sateen sattuessa pahvilaatikkorakentelu Apila -kirjaston Jaaksi -salissa klo 13-15 kirjaston aukioloaikaan.

Lapsille tarkoitetussa valokuvassuunnistuksessa rakennettua ympäristöä ja Aalto-keskusta tarkastellaan lapsen silmin
Ota lapselle mukaan oma kännykkä- tai digitaalikamera. Lähto tehtävärasteille kaupungintalon pääsisäänkäynnin katoksesta. Suunnistuksen päätteeksi mahdollisuus karkkitehtuurirakenteluun. Minkälaisia muotoja, rakenteita ja rakennelmia saadaan aikaan karkkitehtuurilla.

Kaupungintalon pääsisäänkäynnin katoksessa on mahdollisuus pysähtyä nauttimaan Etelä-Pohjanmaan Steiner-koulun järjestämässä pop-up kahvilassa myynnissä olevia tuoreita leivonnaisia ja juotavaa.

 

Tapahtumatieto

Aika
lauantai 16.9.2017 13.00-16.00
Paikka
Seinäjoen kaupungintalon sisäänkäyntikatos (sateen sattuessa Apila -kirjaston Jaaksi -sali) Seinäjoki
Liput
ilmainen
Järjestäjä

Mia Kellberg-Hakala, arkkitehti SAFA

Yhteistyössä:
Arkkitehtuurin tiedotuskeskus
Seinäjoen kaupungin Kulttuuripalvelut
SH-Photography
Etelä-Pohjanmaan Steiner-koulun 1.-2. luokan vanhemmat
Schenker Oy, Seinäjoki
Motonet
Pakkaustukku.fi