Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Aalto2-museokeskus. Valokuva Maija Holma © Alvar Aalto -säätiö.

Arkkitehtuurin ja muotoilun päiviä vietetään taas helmikuussa 2024. Ilmoita tapahtumasi mukaan valtakunnalliseen ohjelmistoon! Päivien teema “Hyvässä tilassa” nostaa esiin arkkitehtuurin ja muotoilun merkitystä hyvinvoivan yhteiskunnan rakentamisessa. 

Arkkitehtuurin ja muotoilun päivät tekee tunnetuksi suunnittelualojen merkitystä sosiaalisesti, ekologisesti, taloudellisesti ja esteettisesti kestävän ympäristön luomiselle. Tapahtuma tarjoaa alustan, yhteisön ja temaattisen kokonaisuuden erilaisille toimijoille tuoda omaa, yhteistä tavoitetta tukevaa viestiään esiin. Tapahtumalla korostetaan erityisesti arkkitehtuuri- ja muotoilukasvatuksen ja elinikäisen oppimisen merkitystä.

Arkkitehtuurin ja muotoilun alojen toimijoita kutsutaan mukaan tuottamaan päivien ohjelmaa. Tapahtumat voivat olla keskustelutilaisuuksia, näyttelyitä, opastettuja kierroksia, työpajoja, elokuvaesityksiä – tai mitä vain kaikille avointa ohjelmaa, joka liittyy rakennettuun ja muotoiltuun ympäristöömme sekä hyvinvointiin. Ilmoita tapahtumasi mukaan verkkolomakkeella.

Arkkitehtuurin ja muotoilun päivistä vastaavat Alvar Aalto -säätiö, Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfo, Finnish Design Info, Arkkitehtuurimuseo, Designmuseo, EMMA – Espoon modernin taiteen museo, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA, Suomen maisema-arkkitehtiliitto MARK, Ornamo, Sisustusarkkitehdit SIO, Arkkitehtitoimistojen liitto ATL ja Rakennustietosäätiö RTS.  

Kuva: Aalto2-museokeskus. Maija Holma © Alvar Aalto -säätiö.

Tapahtumatieto

Aika
1. – 4.2.2024
Paikka
Valtakunnallinen
Liput
Ohjelmahaku
Lisätietoja

Archinfo | Arkkitehtuurin ja muotoilun päivät

Mari Forsberg
Yhteistyöpäällikkö
Alvar Aalto -säätiö
mari.forsberg@alvaraalto.fi

Aalto2-museokeskus. Valokuva Maija Holma © Alvar Aalto -säätiö.