Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Aalto-keskus nähtynä, koettuna ja kuvattuna -näyttely on koottu Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseon Kalevi A. Mäkisen kokoelmasta. Valokuvaaja Kalevi A. Mäkinen on tallentanut kuviinsa Aalto-keskusta neljän vuosikymmenen ajan. Tähän näyttelyyn on valittu 20 kuvaa eri ajoilta, kuvauskulmista, tapahtumista ja tunnelmista.

Aalto-keskus näyttäytyy meillekin eri aikoina eri tavoin. Ympäristöään voi tutkailla niin tutusti ja turvallisesti kuin itselle uudella tavalla ja eri näkökulmista. Kokemus on erilainen yksin tai väkijoukossa, tuttujen tai tuntemattomien seurassa. Vuoden- ja vuorokauden ajat maalaavat ympäristön eri sävyin. Rakennuksissa leikittelevät valo ja varjo paljastavat ja piilottavat tiloja ja muotoja. Kiire ja paikassa asiointi rajaavat kokemusta, kun taas viipyilevä ja ihmettelevä käynti voi paljastaa ympäristöstä yllättäviäkin asioita.

Entä millaisena sinä näet, koet ja kuvaat Aalto-keskuksen tänä päivänä? Jaa kokemuksesi ja kuvasi sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #seinäjoki ja #aaltokeskus.

Tapahtumatieto

Aika
13. – 17.9.2017
Paikka
verkkonäyttely
Liput
ilmainen
Järjestäjä

Seinäjoen kaupunki

 

Näyttely on Seinäjoen kaupungin Facebook-sivulla