Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Tule ottamaan kantaa ja ideoimaan miten Seinäjoki hyödyntää Aalto-potentiaalinsa täysimääräisesti, miten arkkitehtuuri, rakennukset – koko Aallon perintö – voi kasvaa ja kehittyä Aalto-spiritiksi, joka nostattaa kaupunkikehittämisen tekemisen tavat ja toteutukset aivan uudelle tasolle.

Keskustelun hersyttämiseksi illassa omia ajatuksiaan Aallosta ovat jakamassa mm. arkkitehti Tommi Lindh Alvar Aalto –säätiöstä, kaupunginarkkitehti Jussi Aittoniemi Seinäjoen kaupungilta ja tiedottaja Anna Valtari Seinäjoen kaupunginteatterilta. Illan pääroolissa olet kuitenkin SINÄ ja kaikki muut idearikkaat, kehittämisintoiset iltaan osallistujat. Puheenvuoroja jakamassa ja ideoita kirvoittamassa on Tytti Isokangas aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI:stä.

Tapahtuma on kaikille avoin ja osallistujille maksuton. Sen järjestäjä on Seinäjoen kaupunki.

P.S. Huomiothan, että Äärellä ravintolassa on tarjolla Aalto-viikon inspiroimana makunystyröitä hivelevä Aalto-menu. Mikäli tahdot keskustelujen lomassa nauttia myös siitä, suosittelemme Sinua tekemään pöytävarauksen iltaan. Voit tehdä sen joko sähköpostilla osoitteeseen ravintola@aarella.fi tai soittamalla numeroon 050-350 5312.

Tapahtumatieto

Aika
lauantai 16.9.2017 17.00-19.00
Paikka
Ravintola Äärellä Seinäjoki
Liput
ilmainen
Järjestäjä

Seinäjoen kaupunki

Lisätietoja