Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Tule rakentelemaan hauskoihin arkkitehtuurityöpajoihin Alvar Aalto -museolle!

 

Järjestämme lapsille suunnattuja työpajoja kesäkuun alussa viikolla 24, tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo 10-14. Voit osallistua pajoihin vaikka joka päivä tai vain yhtenä päivänä. Yhteen työpajaan mahtuu mukaan 12 rakentelijaa.

Materiaalimaksu on 6 € / työpaja. Työpajat soveltuvat yli 9 -vuotiaille, nuoremmat rakentelijat vanhempien seurassa.

Ti 11.6. klo 10-14 Unelmien tila
Millainen on unelmiesi tila tai huone? Onko siellä katto korkealla ja pyöreitä ikkunoita? Pylväitä ja pilareita? Onko siellä kirkkaita värejä vai pelkästään valkoista? Pehmeitä materiaaleja vai kiiltävää pintaa? Viherkasveja ja kukkivia puita? Vai jotain ihan muuta? Tule rakentamaan unelmiesi tilan tai huoneen pienoismalli erilaisista materiaaleista.
Ilmoittautuminen 7.6. mennessä.

Ke 12.6. klo 10-14 Pihamaja puutarhassa
Tehdään luonnon- ja kierrätysmateriaaleista pienoismalli versoilevasta puutarhasta ja siellä sijaitsevasta pihamajasta, joka on suunniteltu valitsemallesi maskotille. Voit ottaa oman maskotin mukaan, tai valita museon valikoimasta pienen puutarhatontun, tai vaikka metsäneläimen. Ilmoittautuminen 10.6. mennessä.

To 13.6. klo 10-14 Rakennelmia ja rakennuksia karkista
Millaisia rakennelmia karkista saa tehtyä? Kuinka niistä saa kestäviä? Tule rakentamaan karkista ja puuelementeistä hurjia ja hauskoja pienoisrakennelmia tai vaikka kokonaisia rakennuksia. Ilmoittautuminen 11.6. mennessä.

Työpajojen aluksi kokoonnutaan museon aulaan ja mennään yhdessä ohjaajan kanssa työpajatilaan!

Tervetuloa mukaan!

Pajat sisältävät pienen tauon, jonka aikana voit nauttia omista eväistä! Tai voit ruokailla työpajan jälkeen museon kahvilassa Café Alvarissa, jossa on ostettavissa päivän lounas myös lastenkokoisena annoksena.

Työpajoihin täytyy ilmoittautua viimeistään kaksi päivää ennen pajaa. Työpaja toteutuu, jos pajaan on vähintään 5 ilmoittautunutta. Ohjaajana toimii Saara Mustonen.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: saara.mustonen@alvaraalto.fi
(Ilmoita nimi, ikä, allergiat ja vanhempien yhteystiedot)