Siirry pääsisältöön

Kalenteri

6. Kansainvälinen Alvar Aalto -arkkitehtuuritapaaminen − Teknologia ja humanismi 14.−15.9.2017, Seinäjoki

CALL FOR PAPERS & CALL FOR INNOVATIONS avoinna nyt!

Alvar Aalto -akatemia kutsuu tutkijoita, arkkitehteja, muotoilijoita, alan tutkijoita, opettajia, opiskelijoita ja muita arkkitehtuurista kiinnostuneita osallistumaan Seinäjoella 14.−15.9.2017 järjestettävään arkkitehtuuriseminaariin, jonka teemana on teknologia ja humanismi.

Seminaari on 6. kansainvälinen Alvar Aalto -arkkitehtuuritapaaminen, jonka Call for Papers ja Call for Innovations ovat avoinna 3.4.−31.5.2017.

Asiantuntijaluennoista, työpajoista ja keskustelutilaisuuksista koostuvaan seminaariin toivotaan monialaisia ehdotuksia teknologia ja humanismi -teemaan liittyen. Call for Papers ja Call for Innovations -ehdotukset voivat liikkua niin arkkitehtuurin, taiteen, kaupunkisuunnittelun, teollisen muotoilun, insinööritieteen, informaatioteknologian, media- ja viestintäalan, kuin sosiaali- ja humanististen tieteiden aloilla. Teema herättelee pohtimaan esimerkiksi kysymyksiä rakentamisessa käytettävän teknologian haasteista ja mahdollisuuksista, sekä sen vaikutuksesta ihmisten hyvinvointiin. Aihetta lähestytään myös käyttäjälähtöisten prosessien, uusien tuotantomenetelmien ja rakennusmateriaalien, digitalisaation sekä energian tuotannon ja kulutuksen näkökulmista.
Lataa englanninkielinen Call for Papers & Call for Innovations tästä.

Alvar Aalto -akatemian koordinoima arkkitehtuuritapaaminen on osa Seinäjoella 13.−17.9.2017 järjestettävää Alvar Aalto -viikkoa. Tapahtumaviikon aikana kaupungissa järjestetään myös avoimia yleisötilaisuuksia, jotka tarjoavat kiinnostavaa ja vuorovaikutteista ohjelmaa sekä kaupunkilaisille että alan opiskelijoille ja ammattilaisille. Tilaisuuksien aiheet painottuvat Alvar Aallon tuotantoon ja suunnitteluideologiaan, mutta myös rakennetun ympäristön ajankohtaisiin aiheisiin. Lisätietoa Alvar Aalto -viikosta.

Alvar Aalto -viikon järjestää yhteistyössä Alvar Aalto -akatemia / Alvar Aalto -säätiö, Seinäjoen kaupunki ja laaja joukko yhteistyökumppaneita.

Lisätietoja:
Nina Heikkonen
Alvar Aalto -akatemia / Alvar Aalto -säätiö
puh. 044 500 1257
nina.heikkonen@alvaraalto.fi

www.alvaraalto.fi