Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Tule mukaan arkkitehtuurin ja muotoilun seminaariin, joka kokoaa yhteen alan ammattilaiset sekä laajan muotoilusta ja arkkitehtuurista kiinnostuneen yleisön. Kansainvälisten keynote-esiintyjien lisäksi puheenvuoron saavat edellisenä päivänä World Design Capital Galassa World Design Impact Prize-palkinnon, Alvar Aalto -mitalin ja Estlander-palkinnon saaneet suunnittelijat.

Seminaarissa paneudutaan arkkitehtuurin ja muotoilun merkitykseen hyvän elinympäristön ja yhteiskunnan rakentajina. Mikä on avoimen ja osallistavan kaupungin potentiaali tai muotoilun ja suunnittelun rooli matkalla kohti globaalia vastuuta? Miten kestävän kehityksen haasteet huomioidaan arkielämän tasolla?

Seminaari on englanninkielinen.

Tiedote 21.12.2011

Päivän järjestämisestä vastaa Alvar Aalto -mitalitoimikunta, joka koostuu Alvar Aalto -säätiön, Suomen Arkkitehtiliiton, Suomen rakennustaiteen museon, Rakennustaiteen seuran ja Helsingin kaupungin edustajista. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Teollisuustaiteen liitto Ornamon, Designmuseon ja Design Forum Finlandin kanssa.

Arkkitehtuurin ja muotoilun päivä

Aika: perjantai 3.2.2012 klo 9.00–16.15

Paikka: Bio Rex Lasipalatsi, Mannerheimintie 22-24, Helsinki

Ohjelma ja tapahtuman www-sivut

Osallistuminen seminaariin on maksuton. Sitovat ilmoittautumiset osoitteessa www.alvaraalto.fi/registration 16.1.2012 mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tiedustelut: tuottaja Tomi Summanen, Alvar Aalto –museo, tomi.summanen@alvaraalto.fi