Siirry pääsisältöön

Kalenteri

Tämän hetkiset poikkeusolot vaikuttavat kaikkiin kulttuuritoimijoihin. Olemme Alvar Aalto -säätiössä kuitenkin toiveikkaita sen suhteen, että Alvar Aalto -viikkoa saadaan viettää tänä vuonna Eurassa ja Porissa 22.–30.8.2020. Järjestelyt etenevät siis sen mukaisesti.

Vastuullisuus sekä yleisöjemme terveys ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita, joten seuraamme luonnollisestikin viranomaisohjeistusta ja suosituksia tapahtumien järjestämisen suhteen ja reagoimme mahdollisiin muutoksiin niiden vaatimalla tavalla.

Alvar Aalto -viikon tapahtumahaku on nyt avoinna ja kutsummekin paikallisia toimijoita ideoimaan ohjelmatarjontaa teemaan ”Aalto arjessa” liittyen. Toivomme saavamme mukaan inspiroivia ideoita kulttuurin eri osa-alueilta Alvar Aalto -viikon erilaiset yleisöt huomioiden. Toivotamme siis euralaiset ja porilaiset tapahtumanjärjestäjät tervetulleiksi suunnittelemaan Alvar Aalto -viikon ohjelmaa ja tekemään yhtä vuoden monipuolisimmista kulttuuritapahtumista kanssamme!

Tapahtumahaku on avoinna 15.5.2020 saakka ja ohjeet tilaisuuksien järjestämiseen sekä tietojen ilmoittamiseen löytyvät osoitteesta: www.alvaraalto.fi/alvaraaltoviikko

Käy tykkäämässä Alvar Aalto -viikon tapahtumasta facebookissa, niin saat jatkossa kaikki tapahtumaa koskevat uutiset tietoosi!

 

Lisätietoja:
Alvar Aalto -säätiö
Ohjelmapäällikkö Nina Heikkonen
puh. 044 500 1257
nina.heikkonen@alvaraalto.fi